22 Ocak 2023

Diyelim Söz Arasında Nurullah Ataç Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,3 TL
Yazarı: Nurullah Ataç
Çevirmen: Nurullah Ataç

Diyelim Söz Arasında indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Nurullah Ataç olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Diyelim Söz Arasında eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Diyelim Söz Arasında ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Diyelim Söz Arasında TIKLA PDF İNDİR !

Diyelim Söz Arasında Yazarı Kimdir ?

Diyelim Söz Arasında yazarı Nurullah Ataç 'dır. Nurullah Ataç yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Diyelim Söz Arasında PDF indir oku

Diyelim Söz Arasında indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Diyelim Söz Arasında TIKLA PDF İNDİR !

Diyelim Söz Arasında TIKLA PDF İNDİR !
"Ataç... Türkçeyi kullanışıyla bize eşsiz bir tat, sanatın sorunlarına uygulayabileceğimiz bir açı bıraktı. Şimdi o bu yazıyı okusaydı, her zaman kınının dışında tuttuğu gülmece silahını çekinmeden kendisi için kullanır, biraz da homurdanarak, yazılarından birinin son tümcesini yinelerdi: Büyük bir şey değil ya, pek de küçümsemeyin." Sabahattin Kudret Aksal


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 188

Baskı Yılı: 2016


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 188

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Yapı Kredi Yayınları Diyelim Söz Arasında TIKLA PDF İNDİR !

17.05.2002

Bu kitabı yıllar önce almıştım ama okurken yarısında bırakmıştım. Kitapta o kadar uydurma (ya da garip) kelime var ki, sonunu getiremedim. Katlanamadım açıkçası.

Diyelim Söz Arasında TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Diyelim Söz Arasında, Nurullah Ataç

Yorum Gönder