22 Ocak 2023

Dağların Sultanı Dursun Akçam Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,13 TL
Yazarı: Dursun Akçam
Çevirmen: Dursun Akçam

Dağların Sultanı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Dursun Akçam olan ve Arkadaş Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Dağların Sultanı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Dağların Sultanı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Dağların Sultanı TIKLA PDF İNDİR !

Dağların Sultanı Yazarı Kimdir ?

Dağların Sultanı yazarı Dursun Akçam 'dır. Dursun Akçam yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Dağların Sultanı PDF indir oku

Dağların Sultanı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Arkadaş Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Dağların Sultanı TIKLA PDF İNDİR !

Dağların Sultanı TIKLA PDF İNDİR !

"Şito", Dede Korkut'lardan üreyen anlatı geleneğimizin, bu çağlara Avrupalılar'ın töre tanımaz pisliği içine düşmüş insanlığıdır. Türkü'yle Kürdü'yle, Şito, Doğu Anadolu'nun yol vermez dağlarının uzun havasıdır. Onun bu aşılmaz dağlarda kanatlanan türküsünü okuduğumuzda; her dorukta, her ocak başında, yanağı elma kırmızısı her güzelin sevgisinde kendi iç aynamızın yansısını buluruz. Törelerin, yiğitliğin gerçeğiyle, Akçam, bu aynayı yüzümüze tutuyor.


(Tanıtım Bülteninden)

Dağların Sultanı TIKLA PDF İNDİR !Dağların Sultanı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Dağların Sultanı, Dursun Akçam

Yorum Gönder