22 Ocak 2023

Kanlıdere'nin Kurtları Dursun Akçam Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 21,0 TL
Yazarı: Dursun Akçam
Çevirmen: Dursun Akçam

Kanlıdere'nin Kurtları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Dursun Akçam olan ve Arkadaş Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kanlıdere'nin Kurtları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kanlıdere'nin Kurtları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kanlıdere'nin Kurtları TIKLA PDF İNDİR !

Kanlıdere'nin Kurtları Yazarı Kimdir ?

Kanlıdere'nin Kurtları yazarı Dursun Akçam 'dır. Dursun Akçam yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Kanlıdere'nin Kurtları PDF indir oku

Kanlıdere'nin Kurtları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Arkadaş Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kanlıdere'nin Kurtları TIKLA PDF İNDİR !

Kanlıdere'nin Kurtları TIKLA PDF İNDİR !
Bu romanı okurken, insanı insan yapan tüm çelişkilerin ortasında bulacaksınız kendinizi. Doğanın acımasızlığı karşısındaki soylu direnişin destanıyla yoğrulacaksınız.
Çöken bir düzenin her yanından dökülüp sırıtışı ve her yeni oyunla biraz daha güçsüz kalışının belgesini bulacaksınız. Bir köyü, o köyün küçük insanlarını değil, ülkeyi ve dünyayı çevreleyen güçlerin her insanın başında patlayan fırtınasına tanıklık edeceksiniz.
Ve bir kez daha insanın soyluluğuna, gücüne ve yaratıcılığına inanacaksınız.



Sayfa Sayısı: 472

Baskı Yılı: 1999


Dili: Türkçe
Yayınevi: Arkadaş Yayıncılık Kanlıdere'nin Kurtları TIKLA PDF İNDİR !Kanlıdere'nin Kurtları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Kanlıdere'nin Kurtları, Dursun Akçam

Yorum Gönder