14 Ocak 2023

Borkmann Noktası Hakan Nesser Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,5 TL
Yazarı: Hakan Nesser
Çevirmen: Hakan Nesser

Borkmann Noktası indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hakan Nesser olan ve İndie yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Borkmann Noktası eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Borkmann Noktası ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Borkmann Noktası TIKLA PDF İNDİR !

Borkmann Noktası Yazarı Kimdir ?

Borkmann Noktası yazarı Hakan Nesser 'dır. Hakan Nesser yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Borkmann Noktası PDF indir oku

Borkmann Noktası indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İndie yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Borkmann Noktası TIKLA PDF İNDİR !

Borkmann Noktası TIKLA PDF İNDİR !

Borkmann'ın Noktası, "Daha fazla bilgiye ihtiyaç duymadığımız, bu noktaya ulaştığımızda, durumu iyi bir düşünce örgüsü değil,hiçbir ek araç olmadan çözebileceğimiz an." demek. Ve bu tam olarak bu noktada, Müfettiş Van Veeteren, bir baltayla cinayetişlemeye meyilli olduğu düşünülen Baltacı'nın kimliğine odaklanır. Küçük bir İsveç kasabası olan Kaalbringen sakinleri üçüncücinayetin ardından korkuya kapılmışlardır.Van Veteeren serisinin ikinci kitabı olan Borkmann Noktası, İsveç Suç Yazarları Birliği'nin En İyi Roman Ödülü'ne hakkazanmıştır. Bu roman, Nesser okurlarına Müfettiş Van Veteeren'in soğukkanlı ve detaycı dünyasını daha yakından tanımak içinkeyifli bir deneyim olacaktır.

(Tanıtım Bülteninden)

Borkmann Noktası TIKLA PDF İNDİR !Borkmann Noktası TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Borkmann Noktası, Hakan Nesser

Yorum Gönder