14 Ocak 2023

Kırılma Anları Murat Onur Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,25 TL
Yazarı: Murat Onur
Çevirmen: Murat Onur

Kırılma Anları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Murat Onur olan ve Elpis-Özel Ürünler yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kırılma Anları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kırılma Anları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kırılma Anları TIKLA PDF İNDİR !

Kırılma Anları Yazarı Kimdir ?

Kırılma Anları yazarı Murat Onur 'dır. Murat Onur yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Kırılma Anları PDF indir oku

Kırılma Anları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Elpis-Özel Ürünler yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kırılma Anları TIKLA PDF İNDİR !

Kırılma Anları TIKLA PDF İNDİR !

"Bazen gecikmiş bir adım boca eder koca bir ömrü başında" Zordur, aşkı sözcüklerle resmetmek. Zordur, küçücük bir umuda bel bağlayıp da yıllarca vuslatı beklemek.

Hüznünü, hasretini, yalnızlığını ve yüreğinden taşan sevdasını, umudun heybesine doldurup, uzaklarda kitapların büyülü dünyasına, kütüphanelerin tozlu raflarına sığınarak tam yirmi yıl bekleyen bir adam... "Sabır" sözcüğünün vücud bulmuş hâli... Bir adım, tek bir adım değiştirebilir mi koca bir ömrün yazgısını? Bildiğimiz, klişeleşmiş aşk hikâyelerinden çok daha farklı işlenmiş bir kurgu, okurlarıyla buluşuyor. Sevmenin ahlâkı, yazarın deyimiyle "sevgi disiplini" üzerinde bolca düşünmenizi sağlayacak bir kurgu ve sürpriz son.

(Tanıtım Bülteninden)

Kırılma Anları TIKLA PDF İNDİR !Kırılma Anları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Kırılma Anları, Murat Onur

Yorum Gönder