22 Ocak 2023

Aşk Dalgası / Bahar ve Kelebekler / İlk Düşen Ak Ömer Seyfettin Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,2 TL
Yazarı: Ömer Seyfettin
Çevirmen: Ömer Seyfettin

Aşk Dalgası / Bahar ve Kelebekler / İlk Düşen Ak indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ömer Seyfettin olan ve Bilgi Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Aşk Dalgası / Bahar ve Kelebekler / İlk Düşen Ak eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Aşk Dalgası / Bahar ve Kelebekler / İlk Düşen Ak ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Aşk Dalgası / Bahar ve Kelebekler / İlk Düşen Ak TIKLA PDF İNDİR !

Aşk Dalgası / Bahar ve Kelebekler / İlk Düşen Ak Yazarı Kimdir ?

Aşk Dalgası / Bahar ve Kelebekler / İlk Düşen Ak yazarı Ömer Seyfettin 'dır. Ömer Seyfettin yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Klasik türündedir.

Aşk Dalgası / Bahar ve Kelebekler / İlk Düşen Ak PDF indir oku

Aşk Dalgası / Bahar ve Kelebekler / İlk Düşen Ak indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Bilgi Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Aşk Dalgası / Bahar ve Kelebekler / İlk Düşen Ak TIKLA PDF İNDİR !

Aşk Dalgası / Bahar ve Kelebekler / İlk Düşen Ak TIKLA PDF İNDİR !
...'Bahar ve Kelebekler'in, 'İlk Düşen Ak'ın ve 'Tarih Ezeli Bir Tekerrürdür'ün de bulunduğu bu derleme, imparatorluğun son yıllarındaki İstanbul yaşantısından, özellikle bazı 'tatlısu frengi' çevrelerinden ilginç tipler, başarılı kesitler vermektedir.



Sayfa Sayısı: 170

Baskı Yılı: 1998


Dili: Türkçe
Yayınevi: Bilgi Yayınevi Aşk Dalgası / Bahar ve Kelebekler / İlk Düşen Ak TIKLA PDF İNDİR !Aşk Dalgası / Bahar ve Kelebekler / İlk Düşen Ak TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türk Klasik, Aşk Dalgası / Bahar ve Kelebekler / İlk Düşen Ak, Ömer Seyfettin

Yorum Gönder