22 Ocak 2023

Filizkıran Fırtınası Hasan Hüseyin Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,5 TL
Yazarı: Hasan Hüseyin
Çevirmen: Hasan Hüseyin

Filizkıran Fırtınası indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hasan Hüseyin olan ve Bilgi Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Filizkıran Fırtınası eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Filizkıran Fırtınası ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Filizkıran Fırtınası TIKLA PDF İNDİR !

Filizkıran Fırtınası Yazarı Kimdir ?

Filizkıran Fırtınası yazarı Hasan Hüseyin 'dır. Hasan Hüseyin yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Filizkıran Fırtınası PDF indir oku

Filizkıran Fırtınası indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Bilgi Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Filizkıran Fırtınası TIKLA PDF İNDİR !

Filizkıran Fırtınası TIKLA PDF İNDİR !
gün doğmadan başladı filizkıran fırtınasıevler yemen türküsüsokaklar seferberliköyle bir gariplik ki öyle bir tedirginlikyaz başında güz sonrasıseverim fırtınanın her türlüsünüormanlar uğultulu sular dalgalıseverim filizkıran fırtınası'nıkırıp kanatmıyorsa sevincin türküsününerde benim baharım baharımdalım yaprağım nerdegece çökmüş üstüne kerpiçsel yalnızlığınsanki kaplan pençesinde bir manda böğürtüsüne kuş kalmış ne çiçek ne kırmızı ne yeşil sapsarı karanlıkta yerler bahar ölüsü(Arka Metin)



Sayfa Sayısı: 173

Baskı Yılı: 2001


Dili: Türkçe
Yayınevi: Bilgi Yayınevi Filizkıran Fırtınası TIKLA PDF İNDİR !Filizkıran Fırtınası TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Filizkıran Fırtınası, Hasan Hüseyin

Yorum Gönder