22 Ocak 2023

Kutsal Barış 2 Hasan İzzettin Dinamo Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 35,0 TL
Yazarı: Hasan İzzettin Dinamo
Çevirmen: Hasan İzzettin Dinamo

Kutsal Barış 2 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hasan İzzettin Dinamo olan ve Tekin Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kutsal Barış 2 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kutsal Barış 2 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kutsal Barış 2 TIKLA PDF İNDİR !

Kutsal Barış 2 Yazarı Kimdir ?

Kutsal Barış 2 yazarı Hasan İzzettin Dinamo 'dır. Hasan İzzettin Dinamo yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Kutsal Barış 2 PDF indir oku

Kutsal Barış 2 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Tekin Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kutsal Barış 2 TIKLA PDF İNDİR !

Kutsal Barış 2 TIKLA PDF İNDİR !
Eğer hükümet benimsediğimiz şeyin itelenmesinde diretiyorsa bunu biz yapamayız. Düşüne düşüne benim bulduğum yol, İstanbul'daki İtilaf devletleri komiserlerine bildirge gönderip imza yetkisini bizden kaldırmaktır. Bu durumda gerçi bizim için yeryüzünde görülmemiş bir skandal olur. Ancak yurdun yüksek çıkarları, kişi düşüncelerinin üstünde olduğundan ulusal hükümet kanısını uygular. Hükümetten teşekkür beklemiyoruz. İşlerimizin hesaplaşması ulusa ve tarihe bırakılmıştır."
smet Paşa'nın bu telgrafı Mustafa Kemal'i etkilemişti. Hemen araya girerek Rauf'u o yana yatırdı. Sonra, İsmet Paşa'ya imza yetkisini veren telgrafını çekti...



Sayfa Sayısı: 655

Baskı Yılı: 1996


Dili: Türkçe
Yayınevi: Tekin Yayınevi Kutsal Barış 2 TIKLA PDF İNDİR !Kutsal Barış 2 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Kutsal Barış 2, Hasan İzzettin Dinamo

Yorum Gönder