16 Ocak 2023

Acısın'a Bırak Sinem Tufan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,5 TL
Yazarı: Sinem Tufan
Çevirmen: Sinem Tufan

Acısın'a Bırak indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sinem Tufan olan ve Akis Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Acısın'a Bırak eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Acısın'a Bırak ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Acısın'a Bırak TIKLA PDF İNDİR !

Acısın'a Bırak Yazarı Kimdir ?

Acısın'a Bırak yazarı Sinem Tufan 'dır. Sinem Tufan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Acısın'a Bırak PDF indir oku

Acısın'a Bırak indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Akis Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Acısın'a Bırak TIKLA PDF İNDİR !

Acısın'a Bırak TIKLA PDF İNDİR !

Düşün ki bir yerdesin. Etrafın çiçek. Mis gibi manolya kokuları sarmış dört bir yanı. Mutlusun… Tüm sevdiklerin yanında ve kalbinde. Gökyüzüne baktığında yanında olmasını arzu ettiğin kimse yok, herkesler yanı başında. Bundan daha büyük bahtiyarlık var mı? Bir kaybın yok… Geçmişine ait bir keşken yok. Vicdanın bir bebeğinki gibi tertemiz. Düşün ki elinde bir bardak çay. Mis gibi kokusu sarmış etrafını. İçtikçe içiyorsun. Etraf mis gibi bergamot… Düşün ki… Düşün… Daha ne istersin? Etrafa bakakalmak ya da gözünün dalması âdetten…

Hayat… Ne çok anlamlar yükledim bu zamana kadar sana. Kimi zaman en dar yollardan geçip ulaştım mutluluğa. Bunun ne kadar sürdüğü önemli değil. Yaşıyorum ya! Sanırım en büyük şükür buna… Bu son perde...

(Tanıtım Bülteninden)

Acısın'a Bırak TIKLA PDF İNDİR !Acısın'a Bırak TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Acısın'a Bırak, Sinem Tufan

Yorum Gönder