16 Ocak 2023

Smokinli Berduş Enis Batur Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 28,0 TL
Yazarı: Enis Batur
Çevirmen: Enis Batur

Smokinli Berduş indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Enis Batur olan ve Edebi Şeyler yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Smokinli Berduş eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Smokinli Berduş ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Smokinli Berduş TIKLA PDF İNDİR !

Smokinli Berduş Yazarı Kimdir ?

Smokinli Berduş yazarı Enis Batur 'dır. Enis Batur yazdığı bu eserle Yunus Nadi Ödülleri almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Smokinli Berduş PDF indir oku

Smokinli Berduş indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Edebi Şeyler yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Smokinli Berduş TIKLA PDF İNDİR !

Smokinli Berduş TIKLA PDF İNDİR !

Enis Batur, yüzü aşkın kitabıyla çağdaş edebiyatın en önde gelen yazarlarından biri. Yazar, alabildiğine deneysel, alabildiğine geniş bir kültürel perspektifte sürdürdüğü yazı macerasını, bir labirente, o labirenti de türlerarası maceraya açık tutmaya devam ediyor.

Smokinli Berduş, Enis Batur'un 1974 - 2000 arasında şiir üzerine kaleme aldığı eleştirel denemelerini kapsıyor. Smokinli Berduş'un en önemli özelliklerinden biri, tıpkı Ece Ayhan üzerine yazdığı Tahta Troya'da olduğu gibi, Batur'un aynı zamanda "eleştirmen" döneminin ürünlerinden biri olması. Bir bakıma, Smokinli Berduş, yazarın Yazının Ucu, E/Babil Yazıları kitaplarıyla kurduğu eleştirel üçlemenin sacayaklarından biri.

Kültürden şiire, şiirden modernizmin dehlizlerine eğilen oylumlu toplamlardan biri olan Smokinli Berduş, Edebi Şeyler'de.

(Tanıtım Bülteninden)

Smokinli Berduş TIKLA PDF İNDİR !Smokinli Berduş TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Smokinli Berduş, Enis Batur

Yorum Gönder