16 Ocak 2023

Silivri'den Özgürlüğe-Gazetecilik Suç Değildir Murat Aksoy Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,5 TL
Yazarı: Murat Aksoy
Çevirmen: Murat Aksoy

Silivri'den Özgürlüğe-Gazetecilik Suç Değildir indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Murat Aksoy olan ve Siyah Beyaz yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Silivri'den Özgürlüğe-Gazetecilik Suç Değildir eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Silivri'den Özgürlüğe-Gazetecilik Suç Değildir ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Silivri'den Özgürlüğe-Gazetecilik Suç Değildir TIKLA PDF İNDİR !

Silivri'den Özgürlüğe-Gazetecilik Suç Değildir Yazarı Kimdir ?

Silivri'den Özgürlüğe-Gazetecilik Suç Değildir yazarı Murat Aksoy 'dır. Murat Aksoy yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Silivri'den Özgürlüğe-Gazetecilik Suç Değildir PDF indir oku

Silivri'den Özgürlüğe-Gazetecilik Suç Değildir indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Siyah Beyaz yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Silivri'den Özgürlüğe-Gazetecilik Suç Değildir TIKLA PDF İNDİR !

Silivri'den Özgürlüğe-Gazetecilik Suç Değildir TIKLA PDF İNDİR !

"Rüya mıydı yoksa gerçek mi ilk an farkına varamadım. Bir yandan melodik bir ses kulağımda salınırken diğer yandan tahtaya vurulan yumruk sesleri ve insan konuşmalarıduyuyordum. Kızımın odasında uyumuştum.

Aslında gece yarısına kadar uyumamış, son olarak bir sivrisinek ile mücadele etmiştim.Uykuya daldığımda saat sabaha geliyordu. Bunu biliyordum.Bu yüzden olsa gerek kulağıma çalınanların rüya olduğunu düşündüm ya da öyle hissettim. Değilmiş, uyuyanınca anladım! Kapı çalınıyordu. Gürültünün kaynağı oydu. Kapıya yöneldim, dürbünden baktım; polisti. Daha doğrusu polisler. Mapusluk böyle başladı."

(Tanıtım Bülteninden)

Silivri'den Özgürlüğe-Gazetecilik Suç Değildir TIKLA PDF İNDİR !Silivri'den Özgürlüğe-Gazetecilik Suç Değildir TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Silivri'den Özgürlüğe-Gazetecilik Suç Değildir, Murat Aksoy

Yorum Gönder