18 Ekim 2022

Mut Zeynep Kasap Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,75 TL
Yazarı: Zeynep Kasap
Çevirmen: Zeynep Kasap

Mut indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Zeynep Kasap olan ve Artshop Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, 80 sayfalık Mut eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Mut ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Mut TIKLA PDF İNDİR !

Mut Yazarı Kimdir ?

Mut yazarı Zeynep Kasap 'dır. Zeynep Kasap yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Mut PDF indir oku

Mut indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Artshop Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, 80 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Mut TIKLA PDF İNDİR !

Mut TIKLA PDF İNDİR !

Zeynep Kasap'ın şiiri tek solukta okunabilen, gündelik hayatın içinden gelen naif duyarlılıklara bezenmiş bir hüzün ve umut şiiri. Hepimizin onlarca kez önünden geçip de görmediği küçük detayları yer yer oya gibiişlemiş şiirinde. Tam "işte şairin öldüğü an" derken bir bakıyorsunuz şairküllerinden doğmuş, tıpkı " bir ısırıktan sonra rastgele atılan can eriğigibi atıldım ve düştüm yere öylece" dedikten kısa bir süre sonra dalların da yeşiller yemişler büyüyen bir ağaca dönüşüvermesi gibi dizelerinde.Okudukça yeni bir gözle bakmanın şaşkınlığını yaşayacaksınız kenardaköşede görmediklerinize, bahçedeki kirpiye, balkondaki serçeye...

(Tanıtım Bülteninden)

Mut TIKLA PDF İNDİR !Mut TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Mut, Zeynep Kasap

Yorum Gönder