16 Ekim 2022

Harflerin Mitingi Burak Göre Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,42 TL
Yazarı: Burak Göre
Çevirmen: Burak Göre

Harflerin Mitingi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Burak Göre olan ve XL Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Harflerin Mitingi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Harflerin Mitingi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Harflerin Mitingi TIKLA PDF İNDİR !

Harflerin Mitingi Yazarı Kimdir ?

Harflerin Mitingi yazarı Burak Göre 'dır. Burak Göre yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Harflerin Mitingi PDF indir oku

Harflerin Mitingi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. XL Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Harflerin Mitingi TIKLA PDF İNDİR !

Harflerin Mitingi TIKLA PDF İNDİR !

Mahalle pazarlarında limon satan amcalar gibi yeni yetme yazarlar... Sadece eşin dostun uğradığı, sadece kendi kendini oyaladığı bir mezarlık haline geldi edebiyat! Artık edebiKalk olmalı... yeter bunca yatmışlık!Sigaranızı yakın, rakınızı alın ve satırları okumaya başlayın...Bir çok yerde sövebilirsin, samimiyetinize inanıyorum; bende senin !

(Tanıtım Bülteninden)

Harflerin Mitingi TIKLA PDF İNDİR !Harflerin Mitingi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Harflerin Mitingi, Burak Göre

Yorum Gönder