16 Ekim 2022

Çise Samet Çahan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,42 TL
Yazarı: Samet Çahan
Çevirmen: Samet Çahan

Çise indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Samet Çahan olan ve Sisyphos Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Çise eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Çise ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Çise TIKLA PDF İNDİR !

Çise Yazarı Kimdir ?

Çise yazarı Samet Çahan 'dır. Samet Çahan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Çise PDF indir oku

Çise indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Sisyphos Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Çise TIKLA PDF İNDİR !

Çise TIKLA PDF İNDİR !

Arka Kapak Yazısı (Tanıtım Bülteninden)

Oysa yabancıydım ben. Ayrı ayrı düşen yağmur tanesi gibiydi umutlarım. Nereye düşeceği belli değildi. Her şeye, herkese yabancıydım ben. Düşen her yağmur tanesi, farklı şeyler yazdırdı bana. Farkında olmadan farklılaştım galiba. Vadettiğim onca ihtiyacı bir yağmur tanesinde, bir de sende aradım. Hata mı yaptım? Gözlerim seni ararken dile getiriyorum sensizliği bir misafir gibi…

Misafir demişken;

"Bir misafir gibi geldim kapına,

Bilirsin misafirin tanıdığı olmaz…"

Kapak Tasarımı: Erhan Karaman

Sayfa Tasarımı: Erhan Karaman

Çise TIKLA PDF İNDİR !Çise TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Çise, Samet Çahan

Yorum Gönder