16 Ekim 2022

Eksik Sayfalar Cihan Bozoklu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,89 TL
Yazarı: Cihan Bozoklu
Çevirmen: Cihan Bozoklu

Eksik Sayfalar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Cihan Bozoklu olan ve Ayzıt Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Eksik Sayfalar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Eksik Sayfalar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Eksik Sayfalar TIKLA PDF İNDİR !

Eksik Sayfalar Yazarı Kimdir ?

Eksik Sayfalar yazarı Cihan Bozoklu 'dır. Cihan Bozoklu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Eksik Sayfalar PDF indir oku

Eksik Sayfalar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ayzıt Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Eksik Sayfalar TIKLA PDF İNDİR !

Eksik Sayfalar TIKLA PDF İNDİR !

Hayatın uçurumlara doğru sürüklendiği bir dönemde, ateş üfleyen ejderhaların nefesinin korkunç sıcaklığı bir an bile durmadan önüne gelen her şeyi yakıp yıkıyordu adeta. Korkunç bir boşluk bırakarak ardında, temizliyordu dünyanın bütün iyiliklerini. Kümelenmiş ateş çalılıkları son zerrelerini de kül kül dökerken çoraklaşmış toprağa, vuruldu barışın son güvercini, korkunç bir gecenin kör yıldırımlarında. Esaret şimdi başlıyordu asıl, bırakın insanlığı, koskoca bir hayat esir tutuluyordu bir uçurumun kıyısında. Bir adım gerisi uçurum, bir adım önü alev çemberi. İki ölüm arasındaki incecik çizgideydi şimdi hayat. Ya intihardı bundan sonrası ya da kül olmak?

(Tanıtım Bülteninden)

Eksik Sayfalar TIKLA PDF İNDİR !Eksik Sayfalar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Eksik Sayfalar, Cihan Bozoklu

Yorum Gönder