4 Temmuz 2022

Sihirli Tebeşir Üzeyir Gündüz Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 8,4 TL
Yazarı: Üzeyir Gündüz
Çevirmen: Nuray Ertığrak

Sihirli Tebeşir indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Üzeyir Gündüz olan ve Küçük Ev Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sihirli Tebeşir eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Çocuk ve Gençlik kategorisinde yer almaktadır. Sihirli Tebeşir ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sihirli Tebeşir TIKLA PDF İNDİR !

Sihirli Tebeşir Yazarı Kimdir ?

Sihirli Tebeşir yazarı Üzeyir Gündüz 'dır. Üzeyir Gündüz yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Çocuk ve Gençlik kategorisinde olup, Çocuk Öykü/Hikaye türündedir.

Sihirli Tebeşir PDF indir oku

Sihirli Tebeşir indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Küçük Ev Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sihirli Tebeşir TIKLA PDF İNDİR !

Sihirli Tebeşir TIKLA PDF İNDİR !

Lâmekan abla, annemin yaşlarında,uzun sarı saçlı, mavi gözlü,akça pakça bir hanımdı. Bildiğim kadarıyla kimi kimsesi yoktu. Asıl memleketinin neresi olduğunu kimse bilmiyordu. Babam onun bir Balkan göçmeni olduğunu söylerdi. Çocukluğu İstanbul'da geçmiş. Yaşlı bir karı kocanın yanına evlatlık ya da besleme olarak verilmiş. Onların ölümünden sonra da, nasıl olduysa olmuş, gelip Anadolu'nun bu gösterişsiz köyüne düşüvermiş.

Hayatı hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olmadığımız bu esrarengiz hanım, bazen, ahretliğim dediği bir çocukluk arkadaşından, Yahudi kızı Ester(Esti)'den söz ederdi. Hatta zaman zaman ondan dinlediği bazı masalları anlatırdı bize…Hele bir gece, "Sihirli Tebeşir" adında bir masal anlattı ki, hepimizin tüyleri diken diken oldu.

Bir gerilim filmi kadar heyecanlı, bir o kadar da komik olan bu masalı hayatım boyunca hiç unutamadım. Onu okurken, ne kadar haklı olduğumu göreceksiniz. Umarım, sizler de benim kadar keyif alırsınız.

Okuyup görelim..

(Tanıtım Bülteninden)

Sihirli Tebeşir TIKLA PDF İNDİR !Sihirli Tebeşir TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Çocuk ve Gençlik
Tür; Çocuk Öykü/Hikaye
Etiketler; Çocuk ve Gençlik, Okul Çağı 6-10 Yaş, Çocuk Öykü/Hikaye, Sihirli Tebeşir, Üzeyir Gündüz

Yorum Gönder