4 Temmuz 2022

Dört Aile Bir Ada Paul Jammes Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 4,9 TL
Yazarı: Paul Jammes
Çevirmen: Nuray Ertığrak

Dört Aile Bir Ada indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Paul Jammes olan ve Küçük Ev Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Dört Aile Bir Ada eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Çocuk ve Gençlik kategorisinde yer almaktadır. Dört Aile Bir Ada ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Dört Aile Bir Ada TIKLA PDF İNDİR !

Dört Aile Bir Ada Yazarı Kimdir ?

Dört Aile Bir Ada yazarı Paul Jammes 'dır. Paul Jammes yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Çocuk ve Gençlik kategorisinde olup, Çocuk Öykü/Hikaye türündedir.

Dört Aile Bir Ada PDF indir oku

Dört Aile Bir Ada indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Küçük Ev Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Dört Aile Bir Ada TIKLA PDF İNDİR !

Dört Aile Bir Ada TIKLA PDF İNDİR !
Domi, beyazdı. Kamo, siyah deriliydi. Suli, sarı benizliydi. Naku'nun ten rengi ise fırında fazla kalmış bir ekmek gibi kahverengiydi.

Dördü de, aileleriyle birlikte, küçük bir ada üzerinde yaşıyorlardı. Dördünün de mesleği farklıydı. Para kullanmıyorlardı. Herkes kendi ürettiği ürünü komşularıyla değiş tokuş ederek geçimini sağlıyordu.

Hiçbiri, bir diğerinin rengini yadsımıyordu. Herkes derisinin renginden memnundu. Buna rağmen hepsinin de imrendiği, ilgi duyduğu bir renk vardı: O da fırından yeni çıkmış bir ekmeğin rengiydi. Çünkü ekmek kutsaldı, ekmek emekle kazanılıyordu...
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 64

Baskı Yılı: 2011


Dili: Türkçe
Yayınevi: Küçük Ev Yayınları Dört Aile Bir Ada TIKLA PDF İNDİR !Dört Aile Bir Ada TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Çocuk ve Gençlik
Tür; Çocuk Öykü/Hikaye
Etiketler; Çocuk ve Gençlik, Okul Çağı 6-10 Yaş, Çocuk Öykü/Hikaye, Dört Aile Bir Ada, Paul Jammes

Yorum Gönder