7 Haziran 2022

Yosun Kaplı Durgun Sular Arzu Arabacıoğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,0 TL
Yazarı: Arzu Arabacıoğlu
Çevirmen: Arzu Arabacıoğlu

Yosun Kaplı Durgun Sular indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Arzu Arabacıoğlu olan ve Potkal Kitap Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yosun Kaplı Durgun Sular eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yosun Kaplı Durgun Sular ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yosun Kaplı Durgun Sular TIKLA PDF İNDİR !

Yosun Kaplı Durgun Sular Yazarı Kimdir ?

Yosun Kaplı Durgun Sular yazarı Arzu Arabacıoğlu 'dır. Arzu Arabacıoğlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Yosun Kaplı Durgun Sular PDF indir oku

Yosun Kaplı Durgun Sular indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Potkal Kitap Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yosun Kaplı Durgun Sular TIKLA PDF İNDİR !

Yosun Kaplı Durgun Sular TIKLA PDF İNDİR !
Arzu Arabacıoğlu Yosun Kaplı Durgun Sular'da yalnızlığın kıyısında dolanan, insanı uzaklara çağıran, ruha dokunan öykülerle sesleniyor okura. Bazen bir kuşun kanadına takılıp sürüklenecek, bazen eski bir aşkın gölgesinde dinleneceksiniz...

"Elveda bebekliğimin, çocukluğumun sesleriyle yıkanan duvarlar, eşiklerine takılıp düştüğüm kapılar, dama bakan yatak odamın yağmur yağıyor mu diye perdeyi aralayıp her sabah baktığım penceresi, 'ödevim bitince geleceğim' diye arkadaşlarıma seslendiğim camekânlı balkon, annemin, çocukluğumuzda, yaz aylarında, her banyodan sonra kuruyalım diye ablamla beni oturttuğu, bir zamanlar, çayır çimenin, minik akarsuların, ormanın göz boyadığı, güneşin eşsiz battığı göle karşı eşsiz kahvaltıların yapıldığı balkon... Elveda."
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 80

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Potkal Kitap Yayınları Yosun Kaplı Durgun Sular TIKLA PDF İNDİR !Yosun Kaplı Durgun Sular TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Yosun Kaplı Durgun Sular, Arzu Arabacıoğlu

Yorum Gönder