7 Haziran 2022

Büyük Frederik-Anti Makyavel François Marie Arouet Voltaire Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,0 TL
Yazarı: François Marie Arouet Voltaire
Çevirmen: Mustafa Karagüllüoğlu

Büyük Frederik-Anti Makyavel indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı François Marie Arouet Voltaire olan ve Yeditepe Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Büyük Frederik-Anti Makyavel eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Büyük Frederik-Anti Makyavel ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Büyük Frederik-Anti Makyavel TIKLA PDF İNDİR !

Büyük Frederik-Anti Makyavel Yazarı Kimdir ?

Büyük Frederik-Anti Makyavel yazarı François Marie Arouet Voltaire 'dır. François Marie Arouet Voltaire yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Büyük Frederik-Anti Makyavel PDF indir oku

Büyük Frederik-Anti Makyavel indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yeditepe Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Büyük Frederik-Anti Makyavel TIKLA PDF İNDİR !

Büyük Frederik-Anti Makyavel TIKLA PDF İNDİR !
Anti-Makyavel, 1740-1786 yılları arasında Prusya kralı olan ve tarihe "Filozof hükümdar" olarak geçen Büyük Frederik tarafından prenslik yıllarında 1739'da yazıldı. Bu eserin hazırlanmasında devrin meşhur filozoflarından Voltaire'nin büyük etkisi ve katkısı olmuştu. Hatta Voltaire, eserin bizzat editörlüğünü yaparak, yayınlanmıştı. Büyük Frederik, bu eserde Avrupa siyaset felsefesinin en önemli isimlerinden Makyavel'in Prens adlı kitabını eleştirmektir. Voltaire, Anti-Makyavel'in "Makyavel'in eserinden bile daha iyi yazıldığını iddia" eder ve bu eser sayesinde "ahlaksızlıktan ziyade ahlakın öne çıkartılmış olmasının" insanlık için bir şans olduğunu söyler.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 160

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Yeditepe Yayınevi Büyük Frederik-Anti Makyavel TIKLA PDF İNDİR !Büyük Frederik-Anti Makyavel TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Büyük Frederik-Anti Makyavel, François Marie Arouet Voltaire

Yorum Gönder