7 Haziran 2022

Seyyah'ın Gölgeleri Emir Ali Ergat Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,5 TL
Yazarı: Emir Ali Ergat
Çevirmen: Emir Ali Ergat

Seyyah'ın Gölgeleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Emir Ali Ergat olan ve Cinius yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Seyyah'ın Gölgeleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Seyyah'ın Gölgeleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Seyyah'ın Gölgeleri TIKLA PDF İNDİR !

Seyyah'ın Gölgeleri Yazarı Kimdir ?

Seyyah'ın Gölgeleri yazarı Emir Ali Ergat 'dır. Emir Ali Ergat yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Seyyah'ın Gölgeleri PDF indir oku

Seyyah'ın Gölgeleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Cinius yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Seyyah'ın Gölgeleri TIKLA PDF İNDİR !

Seyyah'ın Gölgeleri TIKLA PDF İNDİR !




Sayfa Sayısı: 240

Baskı Yılı: 2013


Dili: Türkçe
Yayınevi: Cinius Seyyah'ın Gölgeleri TIKLA PDF İNDİR !

20.03.2016

Güzeldi

Çok güzel bir romandı. Yoğun bir hikayesi vardı. Beni benden aldı diyebilirim. Yazarın başka romanlarını göremedim.  Karbasan Kasabasında yaşanılanlar ve yazarın biildiğimizin dışında bir dille  anlatması çok karşılaştığım bir dil değildi. Bu dil çok hoşuma gittiği için başka romanı var mı diye girip baktım ve göremedim. Umarım yeni kitaplarını okuyabilirim yazarın. Kesinlikle okunması gereken bir roman, edebiyat tam da budur dedirten bir roman.


16.11.2014

the seyyah !!!

Zar zor bitti nihayet. Yorumları merak ettim ve kendi yorumumu yazmak için girdim. Romanın dilinin ağır olduğuna hiç katılmıyorum, ayrıca bildiğin gerçekler anlatılmış. Öyle alegori malegori göremedim ben. Düz okuduğumdandır belki. Olaylar arası geçişler daha başarılı verilebilirdi. Özellikle Seyyahın çocukken pat diye şair olması, şair olur olmaz kendini pat diye askerde ve savaşın ortasında bulması  (ki savaşta çok uçuk olmuş böylesi bir roman için)  bende bir boşluk hissine yol açtı. Aynı durum Sin´in depremden sonra başına gelenler içinde geçerli. Bir geçiştirme var sanki. Dil çok şiirsel ve edebi bundan şüphe yok ancak romanın kurgusuda bir o kadar kompleksli. Roman Karbasan Kasabası bölümlerinde çok başarılı ve zevkli fakat işin içine öteki yaşanılmışlıklar karışınca roman örgüsünde problem çıkıyor sanki. Buna rağmen her bölümde tasvirlerin adeta portresi çizilmiş, dil gönül okşayıcı ve başarılı.


19.08.2014

Zor Kitap

Kitabın dili yer yer ağdalıydı. Sevdiğim romanlar herkesin okuyabileceği yalınlıkta olmalı bence. Seyyahın Gölgeleri bazı bölümlerinde oldukça mecazi ve ağdalı bir dil kullanmış. Bundan dolayı biraz zorlanarak okudum. Fakat belli bir sayfadan sonra olayları karakterleri anladıktan sonra bunun çok da önemi kalmıyor. Fakat bildiğimiz klasik düz seyir romanlardan değil, oldukça kompleks bir yapıya ve üsluba sahip bir çalışma. Her şeye rağmen beğenerek okudum. Kitabın sonuna kadar ne olacağını kestirememek fantastik kılıyor.

Seyyah'ın Gölgeleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Seyyah'ın Gölgeleri, Emir Ali Ergat

Yorum Gönder