7 Haziran 2022

Bir Çift Küpe Çiçeği Turan Dağlı Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,15 TL
Yazarı: Turan Dağlı
Çevirmen: Turan Dağlı

Bir Çift Küpe Çiçeği indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Turan Dağlı olan ve Girdap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bir Çift Küpe Çiçeği eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bir Çift Küpe Çiçeği ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bir Çift Küpe Çiçeği TIKLA PDF İNDİR !

Bir Çift Küpe Çiçeği Yazarı Kimdir ?

Bir Çift Küpe Çiçeği yazarı Turan Dağlı 'dır. Turan Dağlı yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Bir Çift Küpe Çiçeği PDF indir oku

Bir Çift Küpe Çiçeği indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Girdap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bir Çift Küpe Çiçeği TIKLA PDF İNDİR !

Bir Çift Küpe Çiçeği TIKLA PDF İNDİR !
Kız çocuğun yanına oturdu. Sırtları açık kuyuya dönüktü. Küpe çiçekleri solmaya başlamıştı fakat o sahte yakutlar güneşte parıldamaya devam ediyordu.Kemal kolunu kızın omzuna atıp, dudaklarının bitip yanağının başladığı kıvrıma bir buse kondurdu. Diğer koluyla da başını sarıp göğsüne bastırdı. Küpe çiçeklerinin ezildiği hissedildi. Karabiber ağacına bir kuş kondu. Kuş, gözlerini dikip bir süre onları izledi. Kıpkırmızı salkımlardan birini tırtıkladığı görüldü. Leyla'nın sırtından soğuk bir ürperme geçti.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 112

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Girdap Bir Çift Küpe Çiçeği TIKLA PDF İNDİR !Bir Çift Küpe Çiçeği TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Bir Çift Küpe Çiçeği, Turan Dağlı

Yorum Gönder