26 Haziran 2022

Robinson Crusoe Daniel Defoe Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,03 TL
Yazarı: Daniel Defoe
Çevirmen: Daniel Defoe

Robinson Crusoe indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Daniel Defoe olan ve Mavi Çatı Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Robinson Crusoe eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Robinson Crusoe ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Robinson Crusoe TIKLA PDF İNDİR !

Robinson Crusoe Yazarı Kimdir ?

Robinson Crusoe yazarı Daniel Defoe 'dır. Daniel Defoe yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Robinson Crusoe PDF indir oku

Robinson Crusoe indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Mavi Çatı Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Robinson Crusoe TIKLA PDF İNDİR !

Robinson Crusoe TIKLA PDF İNDİR !

Bu sırada çıkan dehşetli bir kasırga veya bir fırtına yolumuzu şaşırttı. Fırtına evvela keşişleme idi, sonra karayel esti, daha sonra da poyraza çevirdi. O zamandan itibaren o kadar dehşetle esmeye başladı ki on iki gün sürekli rüzgârın önünde gitmekten başka yapacak işimiz kalmadı. Kendimizi şansın ve fırtınanın istediği yere sürüklemesine terk ettik. Bu on iki gün içinde her saat batacağımızı beklediğimizi söylemeye gerek yok. Zaten gemide hiçbir kimse hayatının kurtulabileceğinden emin değildi. Bu fırtınanın dehşetinden kurtulamayan, gemicilerden biri korkudan öldü ve bir gemici de kaptanın kamarotunu bordadan denize attı.

(Tanıtım Bülteninden)

Robinson Crusoe TIKLA PDF İNDİR !Robinson Crusoe TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Robinson Crusoe, Daniel Defoe

Yorum Gönder