26 Haziran 2022

Gözüm Arkada Kalmasın Diye Ebru Yıldız Tanış Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,0 TL
Yazarı: Ebru Yıldız Tanış
Çevirmen: Ebru Yıldız Tanış

Gözüm Arkada Kalmasın Diye indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ebru Yıldız Tanış olan ve İskenderiye Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Gözüm Arkada Kalmasın Diye eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Gözüm Arkada Kalmasın Diye ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Gözüm Arkada Kalmasın Diye TIKLA PDF İNDİR !

Gözüm Arkada Kalmasın Diye Yazarı Kimdir ?

Gözüm Arkada Kalmasın Diye yazarı Ebru Yıldız Tanış 'dır. Ebru Yıldız Tanış yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Gözüm Arkada Kalmasın Diye PDF indir oku

Gözüm Arkada Kalmasın Diye indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İskenderiye Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Gözüm Arkada Kalmasın Diye TIKLA PDF İNDİR !

Gözüm Arkada Kalmasın Diye TIKLA PDF İNDİR !

35 yıllık bir hayat yazılmıştı kaderime... İki çocuk, mükemmel bir eş ve mutluluk serpilmişti her sayfasına. Ne yazılırken bana sorulmuştu ne de sayfanın sonuna gelinirken... İşte böyle bir bitişin öyküsü bu. Beni ben yapan her şeye bir sığınak kurup gitmek istemiştim sadece. Hayat arkadaşımın kalbine başka bir kadının kalbini yerleştirmem hep bunun içindi. Bencillik yapamazdım, son zamanlarımda yok oluşumu beklerken, sevdiklerimin gözündeki acıya sebep olamazdım...

Zor oldu ama sevdiğim adamı seven kadını buldum. Onu önce evimin içine, sonra çocuklarımın ve eşimin kalbine yerleştirdim. Hayatım elimden alınırken, yapmam gereken ne varsa onu yaptım. Bu satırlar okunurken ben yokum, belki gökyüzünde bir yıldız, belki de sadece toprakta cansız bir bedenim. Ama her şeye rağmen ben, her şeyini umuda döküp yeşermesini bekleyenlerdenim. Benden sonra acının değil, sevginin ve umudun devam etmesi için evimin içine diktiğim fidanın can suyuyum. Ben kavurucu sıcağa rağmen tek bir buğdayının bile düşmesine izin vermeyen bir Başak tanesi gibiyim...

(Tanıtım Bülteninden)

Gözüm Arkada Kalmasın Diye TIKLA PDF İNDİR !Gözüm Arkada Kalmasın Diye TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Gözüm Arkada Kalmasın Diye, Ebru Yıldız Tanış

Yorum Gönder