7 Haziran 2022

Kesik Baş Hüseyin Rahmi Gürpınar Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,75 TL
Yazarı: Hüseyin Rahmi Gürpınar
Çevirmen: Kemal Bek

Kesik Baş indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hüseyin Rahmi Gürpınar olan ve Özgür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kesik Baş eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kesik Baş ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kesik Baş TIKLA PDF İNDİR !

Kesik Baş Yazarı Kimdir ?

Kesik Baş yazarı Hüseyin Rahmi Gürpınar 'dır. Hüseyin Rahmi Gürpınar yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Klasik türündedir.

Kesik Baş PDF indir oku

Kesik Baş indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Özgür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kesik Baş TIKLA PDF İNDİR !

Kesik Baş TIKLA PDF İNDİR !
Mutsuz bir yaşamı olan ve avuntuyu her gece meyhanede arayan Nafiz Efendi, bir gece sarhoş olarak evine dönerken derin ve kör bir kuyuya düşer; kuyuda... bezlere sarılı kesik bir baş bulur. Olayın soruşturmasını, deneyimli zâbıta (polis memuru) Remzi ve yardımcısı deneyimsiz Seyit Efendi ikilisi üstlenir. Çözdükçe düğümlenen, bu nedenle memurları şaşkınlıktan şaşkınlığa sürükleyen bu olay, Hüseyin Rahmi Gürpınar'a edebiyatımızın en planı en karışık, ama buna karşın en başarılı polisiye romanlarından birini, Kesik Baş'ı yazmak fırsatını yaramıştır
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 196

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Özgür Yayınları Kesik Baş TIKLA PDF İNDİR !Kesik Baş TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türk Klasik, Kesik Baş, Hüseyin Rahmi Gürpınar

Yorum Gönder