7 Haziran 2022

Ateşteki Güve Truman Capote Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,07 TL
Yazarı: Truman Capote
Çevirmen: Melisa Kesmez

Ateşteki Güve indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Truman Capote olan ve Sel Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ateşteki Güve eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ateşteki Güve ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ateşteki Güve TIKLA PDF İNDİR !

Ateşteki Güve Yazarı Kimdir ?

Ateşteki Güve yazarı Truman Capote 'dır. Truman Capote yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Öykü türündedir.

Ateşteki Güve PDF indir oku

Ateşteki Güve indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Sel Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ateşteki Güve TIKLA PDF İNDİR !

Ateşteki Güve TIKLA PDF İNDİR !
Yirminci yüzyılın en önemli yazarlarından Truman Capote'nin, kariyerinin başında kaleme aldığı ve eşsiz edebi dehasını daha o günlerden ortaya koyan on dört öyküsünden oluşuyor Ateşteki Güve.

New York Halk Kütüphanesi arşivinde kısa bir süre önce keşfedilen bu öyküler, Capote'nin ilk kurmaca eserlerine örnek gösterilse de, her açıdan erken olgunlaşmış genç bir yazara işaret ediyor ve onun her eserine nüfuz eden özgün bakış açısının derin izlerini taşıyor.

Ateşteki Güve, Capote'nin bir yazar olarak kendi sesini çok genç yaşta bulduğunun, özellikle derin empati becerisinin yanı sıra hayatın kıyılarında yaşayan insanlara olan ilgisinin köklerinin de gençlik yıllarına uzandığını kanıtlayan keyifli bir okuma vaat ediyor.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 140

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Sel Yayıncılık Ateşteki Güve TIKLA PDF İNDİR !Ateşteki Güve TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Öykü
Etiketler; Edebiyat, Dünya Öykü, Ateşteki Güve, Truman Capote

Yorum Gönder