25 Haziran 2022

Kanser Gamzenur Gültaş Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,9 TL
Yazarı: Gamzenur Gültaş
Çevirmen: Gamzenur Gültaş

Kanser indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Gamzenur Gültaş olan ve Cinius yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kanser eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kanser ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kanser TIKLA PDF İNDİR !

Kanser Yazarı Kimdir ?

Kanser yazarı Gamzenur Gültaş 'dır. Gamzenur Gültaş yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Kanser PDF indir oku

Kanser indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Cinius yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kanser TIKLA PDF İNDİR !

Kanser TIKLA PDF İNDİR !

KANSER! Bir kız çocuğunun tedirgin bakan gözleriyle izledim bu hastalığın babamın bünyesinde şekillenmesini. Kimi zaman korkulu, kimi zaman sancılı ama hep umut dolu. Bir çınar ağacı vardı gölgesiyle dahi yetinebileceğimiz. Dallandı budaklandı; yakmadı hep gölge etti. Sonra hep beraber kapattık gözlerimizi. KANSER dediğimiz bu hastalığın avuçlarımızın içine neler bıraktığını ve avuçlarımızın içinden neler aldığını hep birlikte bekledik.

(Tanıtım bülteninden)

Kanser TIKLA PDF İNDİR !Kanser TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Kanser, Gamzenur Gültaş

Yorum Gönder