25 Haziran 2022

Fıçıdaki Kedi Ferki Haydaroğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,5 TL
Yazarı: Ferki Haydaroğlu
Çevirmen: Ferki Haydaroğlu

Fıçıdaki Kedi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ferki Haydaroğlu olan ve Doğu Kitabevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Fıçıdaki Kedi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Fıçıdaki Kedi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Fıçıdaki Kedi TIKLA PDF İNDİR !

Fıçıdaki Kedi Yazarı Kimdir ?

Fıçıdaki Kedi yazarı Ferki Haydaroğlu 'dır. Ferki Haydaroğlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Fıçıdaki Kedi PDF indir oku

Fıçıdaki Kedi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğu Kitabevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Fıçıdaki Kedi TIKLA PDF İNDİR !

Fıçıdaki Kedi TIKLA PDF İNDİR !

FerkiHaydaraoğlu söylemek istediği sözlerini dolandırmadan, savlı anlatımlardan, bilgiçlikten kaçınarak diyeceğini açık biçimde anlatmaya çalışmış.

Yine öykülerden öykülere geçerken, Haydaroğlu'nun gerek duydukça sözü bayağılığa düşürmeden, çirkinleştirmeden, ciddi bir tutumla; ama bir gülümseme yaratacak ölçüde ironi yaptığını da gözlemliyoruz. Bunu daha çok bir tutumu, bir tavrı, bir ruh durumunu belirtme­ isteği gibi de düşünebiliriz.

Doğduğu Makedonya'daki köyünden, göç ettikleri Salihli'ye, yüksek öğrenim yaptığı Ankara'dan, yaşamını sürdürdüğü İzmir'e değin yaşadıklarından, duyduklarından, belleğinde kalanlardan bir öyküler demeti var kitapta.

Oğuz TÜMBAŞ

(Tanıtım Bülteninden)

Fıçıdaki Kedi TIKLA PDF İNDİR !Fıçıdaki Kedi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Fıçıdaki Kedi, Ferki Haydaroğlu

Yorum Gönder