27 Haziran 2022

Devrim 2-Gölge Elif Torun Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 23,7 TL
Yazarı: Elif Torun
Çevirmen: Elif Torun

Devrim 2-Gölge indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Elif Torun olan ve Epsilon Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, 384 sayfalık Devrim 2-Gölge eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Devrim 2-Gölge ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Devrim 2-Gölge TIKLA PDF İNDİR !

Devrim 2-Gölge Yazarı Kimdir ?

Devrim 2-Gölge yazarı Elif Torun 'dır. Elif Torun yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Devrim 2-Gölge PDF indir oku

Devrim 2-Gölge indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Epsilon Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, 384 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Devrim 2-Gölge TIKLA PDF İNDİR !

Devrim 2-Gölge TIKLA PDF İNDİR !

Birkaç yanlış tercihin ve amansız bir adama aşık olmanın hayatını ne kadar değiştireceğini bilmiyordu Devrim. Ölümün kıyısında dolanmak, içindeki sızıya göğüs germekten daha kolaydı.

Peki ya zihninde dolanan gölgeler bir insan formunu aldığında, kaybedilecek tek şeyin benliğin olduğu noktada, her şeye kafa tutmak yine de mümkün müydü?

"Devrim Altun. Bu benim. Devrim ismini layığıyla taşıyorum, çünkü 'devrim' sayılabilecek işlere imza attığım söylenebilir. Mesela, ben yatılı bir erkek kolejindeki tek kızım. Biricik (!) oda arkadaşım ise inanmak istemesem de bir erkek. En tuhafından, çekicisinden üstelik ve yavaş yavaş fark ettiğim üzere oldukça karanlığından.

Neyse ki kötü kararlar, anlatılmaya değer iyi hikâyeler yaratır."

(Tanıtım Bülteninden)

Devrim 2-Gölge TIKLA PDF İNDİR !

21.11.2020

Devrim

Bu kitabı almayı o kadar çok istiyordum ki sonunda alıyorum.

Devrim 2-Gölge TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Devrim 2-Gölge, Elif Torun

Yorum Gönder