7 Haziran 2022

Bir Zamanlar Anadolu'da Tahir Abacı Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,2 TL
Yazarı: Tahir Abacı
Çevirmen: Tahir Abacı

Bir Zamanlar Anadolu'da indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Tahir Abacı olan ve İkaros Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bir Zamanlar Anadolu'da eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bir Zamanlar Anadolu'da ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bir Zamanlar Anadolu'da TIKLA PDF İNDİR !

Bir Zamanlar Anadolu'da Yazarı Kimdir ?

Bir Zamanlar Anadolu'da yazarı Tahir Abacı 'dır. Tahir Abacı yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Bir Zamanlar Anadolu'da PDF indir oku

Bir Zamanlar Anadolu'da indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İkaros Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bir Zamanlar Anadolu'da TIKLA PDF İNDİR !

Bir Zamanlar Anadolu'da TIKLA PDF İNDİR !
Bir Zamanlar Anadolu'da, Tahir Abacı'nın Anadolu kültürüne ve yaşantılarına odaklanmış denemelerini topluyor. Her yazı, belli bir konuyu ele alarak, bu konudaki araştırmaları da yoklayarak, yazarın çarpıcı gözlemleri ve tanıklıkları eşliğinde ve akıcı bir anlatımla, bir "kültürel araştırma" düzeyine erişiyor. Yöreler, mekânlar, şehirler, barınaklar, yeme içme pratikleri, dağlar, sular, ağaçlar, çiçekler, hayvanlar, basın, seyahatnâmeler, tarihçeler, futbol, oyuncaklar, inançlar, kara sevda, halk mizahı, göçler, depremler, trenler, otobüsler, tiyatro, sinema, fotoğraf, şiir, müzik... ve Anadolu'nun geçirdiği büyük değişim... İlk baskısı 1999 yılında çıkmış olan kitabın bu baskısına, sonradan yazılmış yirmi bir adet yeni yazı eklendi.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 272

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: İkaros Yayınları Bir Zamanlar Anadolu'da TIKLA PDF İNDİR !Bir Zamanlar Anadolu'da TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Bir Zamanlar Anadolu'da, Tahir Abacı

Yorum Gönder