7 Haziran 2022

İhsan Deniz-Sevgilimdir Yazdığım Her Şiir Benim Mehmet Solak Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 23,8 TL
Yazarı: Mehmet Solak
Çevirmen: Mehmet Solak

İhsan Deniz-Sevgilimdir Yazdığım Her Şiir Benim indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mehmet Solak olan ve Cümle yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık İhsan Deniz-Sevgilimdir Yazdığım Her Şiir Benim eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. İhsan Deniz-Sevgilimdir Yazdığım Her Şiir Benim ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
İhsan Deniz-Sevgilimdir Yazdığım Her Şiir Benim TIKLA PDF İNDİR !

İhsan Deniz-Sevgilimdir Yazdığım Her Şiir Benim Yazarı Kimdir ?

İhsan Deniz-Sevgilimdir Yazdığım Her Şiir Benim yazarı Mehmet Solak 'dır. Mehmet Solak yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

İhsan Deniz-Sevgilimdir Yazdığım Her Şiir Benim PDF indir oku

İhsan Deniz-Sevgilimdir Yazdığım Her Şiir Benim indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Cümle yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
İhsan Deniz-Sevgilimdir Yazdığım Her Şiir Benim TIKLA PDF İNDİR !

İhsan Deniz-Sevgilimdir Yazdığım Her Şiir Benim TIKLA PDF İNDİR !
Meselâ dut ağaçları ve incir ağaçları sevgilimdir; kediler sevgilimdir; hurma, zemzem, zeytin taneleri, lâleler, fulyalar, dolma kalemlerim, kahve bardağım, Converse pabuçlarım, süet botlarım, saatlerim sevgilimdir; Guerlain marka parfümüm, sigaram, eski daktilom, bazı fotoğraflar, güneş gözlüklerim, rock ve blues müziği sevgilimdir; evimin balkonu, Edirne Darü'l Hadis Camii, Bursa Seyyid Usûl Dergâhı, Yeşil Camii önündeki banklar, Bosna'daki Blagay Tekkesi, yaklaşık 30 yıldır içtiğim Rabia çayım sevgilimdir... Ve insanlardan bazıları…şatmaya yöneltir insanımızı.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 294

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Cümle İhsan Deniz-Sevgilimdir Yazdığım Her Şiir Benim TIKLA PDF İNDİR !İhsan Deniz-Sevgilimdir Yazdığım Her Şiir Benim TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, İhsan Deniz-Sevgilimdir Yazdığım Her Şiir Benim, Mehmet Solak

Yorum Gönder