8 Mayıs 2022

Zarkon Savaşları-Başlangıç Hikayesi Yusuf Özşahiner Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,8 TL
Yazarı: Yusuf Özşahiner
Çevirmen: Yusuf Özşahiner

Zarkon Savaşları-Başlangıç Hikayesi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Yusuf Özşahiner olan ve Kavrayış Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Zarkon Savaşları-Başlangıç Hikayesi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Zarkon Savaşları-Başlangıç Hikayesi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Zarkon Savaşları-Başlangıç Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !

Zarkon Savaşları-Başlangıç Hikayesi Yazarı Kimdir ?

Zarkon Savaşları-Başlangıç Hikayesi yazarı Yusuf Özşahiner 'dır. Yusuf Özşahiner yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Bilim Kurgu türündedir.

Zarkon Savaşları-Başlangıç Hikayesi PDF indir oku

Zarkon Savaşları-Başlangıç Hikayesi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kavrayış Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Zarkon Savaşları-Başlangıç Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !

Zarkon Savaşları-Başlangıç Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !

Şeref Bey'in oluşturduğu, sıradan görünen fakat çok zeki insanlar...
Kâinatın en büyük gücü olan Zarkon Sistemi'nin, gezegenimizi fethetmek için gelen büyük ordusunu durdurmak amacıyla Dünya'yı savunma görevini üstlendiler.

Ülkemizde bir ilk olan, kendine özgü evreni, kendine ait kahramanları ve sistemiyle, Zarkon Savaşları serisinin başlangıç kitabı. İlk macerada ilk teması öğrenecek, ilk savaşa şahit olacaksınız.

Kitabı okudukça yeni evrenler keşfedecek, daha önce bilinmeyen yeni savaşçılarla tanışacak, bu kahramanlarla farkında olmadan duygusal bağ bile kuracaksınız. Herkes hikâyenin içerisinde kendinden bir takım parçalar bulacaktır.

Heyecan dolu zamanlar geçirmeye hazır olun.

(Tanıtım Bülteninden)

Zarkon Savaşları-Başlangıç Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !Zarkon Savaşları-Başlangıç Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Bilim Kurgu
Etiketler; Edebiyat, Roman, Bilim Kurgu, Zarkon Savaşları-Başlangıç Hikayesi, Yusuf Özşahiner

Yorum Gönder