8 Mayıs 2022

Keşke Bir Kaplumbağa mı Olsaydık? Münevver Sevin Akbaş Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,0 TL
Yazarı: Münevver Sevin Akbaş
Çevirmen: Münevver Sevin Akbaş

Keşke Bir Kaplumbağa mı Olsaydık? indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Münevver Sevin Akbaş olan ve Potkal Kitap Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Keşke Bir Kaplumbağa mı Olsaydık? eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Keşke Bir Kaplumbağa mı Olsaydık? ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Keşke Bir Kaplumbağa mı Olsaydık? TIKLA PDF İNDİR !

Keşke Bir Kaplumbağa mı Olsaydık? Yazarı Kimdir ?

Keşke Bir Kaplumbağa mı Olsaydık? yazarı Münevver Sevin Akbaş 'dır. Münevver Sevin Akbaş yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Keşke Bir Kaplumbağa mı Olsaydık? PDF indir oku

Keşke Bir Kaplumbağa mı Olsaydık? indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Potkal Kitap Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Keşke Bir Kaplumbağa mı Olsaydık? TIKLA PDF İNDİR !

Keşke Bir Kaplumbağa mı Olsaydık? TIKLA PDF İNDİR !

Cep telefonlarının, tabletlerin olmadığı, sanal âlemin gerçek hayatın önüne henüz geçmediği, çocukların evlere tıkılmak yerine sokaklarda türlü türlü oyunlar oynayarak vakit geçirdiği, hasret çekenlerin mektuplaştığı, aşkların gizli gizli yaşandığı yıllar… Televizyonun, telefonun, kaloriferin, araba sahibi olmanın lüks sayıldığı yıllar…

O güzel yılların tadını alıp da, geçmişe özlem duymayanımız var mıdır aramızda?

Münevver Sevin Akbaş, 1970'lerden günümüze uzanan kişisel anılarını aktardığı kitabında, okurlara o "huzurlu" zamanları hatırlatıyor. İnsanoğlunun teknolojinin esiri olmadığı, her şeyin daha gerçek, daha içten, daha samimi olduğu zamanları gözümüzün önüne getirip, bize şimdiki zamanı sorgulatıyor.

Keşke Bir Kaplumbağa mı Olsaydık?, o zamanları yaşamış olanların geçmişi yad edip kendi benzer anılarını hatırlayacakları; yaşamamış olanlarınsa o yılların nasıl olduğuna dair fikir edinebilecekleri bir anı kitabı.

(Tanıtım Bülteninden)

Keşke Bir Kaplumbağa mı Olsaydık? TIKLA PDF İNDİR !Keşke Bir Kaplumbağa mı Olsaydık? TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Keşke Bir Kaplumbağa mı Olsaydık?, Münevver Sevin Akbaş

Yorum Gönder