8 Mayıs 2022

Bir Kadeh Karanfil Begüm Bayraktar Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,0 TL
Yazarı: Begüm Bayraktar
Çevirmen: Begüm Bayraktar

Bir Kadeh Karanfil indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Begüm Bayraktar olan ve Karina Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, 128 sayfalık Bir Kadeh Karanfil eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bir Kadeh Karanfil ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bir Kadeh Karanfil TIKLA PDF İNDİR !

Bir Kadeh Karanfil Yazarı Kimdir ?

Bir Kadeh Karanfil yazarı Begüm Bayraktar 'dır. Begüm Bayraktar yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Bir Kadeh Karanfil PDF indir oku

Bir Kadeh Karanfil indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Karina Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, 128 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bir Kadeh Karanfil TIKLA PDF İNDİR !

Bir Kadeh Karanfil TIKLA PDF İNDİR !

Sevgi ne kadar ölümcül olabilir?

Bir ses sanatçısı olarak söylediği şarkılarla milyonların kalbine dokunmayı hayal eden Beren, masumane bir şekilde ortaya çıkıp gittikçe tüm kalbi saran, dikenlerini haince batıran ve sonrasında verdiği acıdan beslenen bir canavarın, tomurcuklanıp açamayan ve yüzünü toprağa çeviren bir sevda tohumunun varlığından nasibini almıştır. Ancak yeni kurduğu hayatında onu karşılıksız bir aşktan fazlası beklemektedir. Genç kadın "Karanfil" adıyla müzik dünyasında kendine yer açabilecek midir yoksa felaketlerin getirdiği aşk ve acı yükünün altında nazende bir çiçek gibi solacak mıdır?

Genç bir yazarın kaleminden şarkılar, alıntılar ve mektuplar eşliğinde ilerleyen etkileyici bir hikâye...

(Tanıtım Bülteninden)

Bir Kadeh Karanfil TIKLA PDF İNDİR !Bir Kadeh Karanfil TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Bir Kadeh Karanfil, Begüm Bayraktar

Yorum Gönder