8 Mayıs 2022

O Kadar da Değil Ayça Erturan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,63 TL
Yazarı: Ayça Erturan
Çevirmen: Ayça Erturan

O Kadar da Değil indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ayça Erturan olan ve DEX yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık O Kadar da Değil eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. O Kadar da Değil ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
O Kadar da Değil TIKLA PDF İNDİR !

O Kadar da Değil Yazarı Kimdir ?

O Kadar da Değil yazarı Ayça Erturan 'dır. Ayça Erturan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Romantik türündedir.

O Kadar da Değil PDF indir oku

O Kadar da Değil indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. DEX yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
O Kadar da Değil TIKLA PDF İNDİR !

O Kadar da Değil TIKLA PDF İNDİR !

Şu an elinde tuttuğun bu kitap, seni çok güldürecek...

Yer yer kızdıracak... Tatlı rüyalar gördürecek bazen de uykularını kaçıracak. Kahramanımız Zehra'yı tanıdıkça, "ben bu kızı bir yerden tanıyorum" dedirtecek. Onun gibi sen de izbandut abilerinden tırsacak, annesine inanmayacak, babasını anlamakta zorlanacaksın. Ve hikâyeye "Zorro" çıkıp gelecek. Bu adam "ne ayak" diye merak edeceksin.

Adams Family'nin Suadiye Şubesi ile tanışacak, "kaç kız kurtul" diye bağırıp kitap okuduğunu unutacaksın. Hani bir Yeşilçam filmi izlerken sürekli dersin ya, "O kadar da değil" diye, Zehra'nın hayatı işte tam da "o kadar."

(Tanıtım Bülteninden)

O Kadar da Değil TIKLA PDF İNDİR !O Kadar da Değil TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Romantik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Romantik, O Kadar da Değil, Ayça Erturan

Yorum Gönder