6 Mayıs 2022

Kardeşlik İşçisi Cemil Yıldız Sultan Yıldız Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,21 TL
Yazarı: Sultan Yıldız
Çevirmen: Sultan Yıldız

Kardeşlik İşçisi Cemil Yıldız indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sultan Yıldız olan ve Ceylan Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kardeşlik İşçisi Cemil Yıldız eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kardeşlik İşçisi Cemil Yıldız ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kardeşlik İşçisi Cemil Yıldız TIKLA PDF İNDİR !

Kardeşlik İşçisi Cemil Yıldız Yazarı Kimdir ?

Kardeşlik İşçisi Cemil Yıldız yazarı Sultan Yıldız 'dır. Sultan Yıldız yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Kardeşlik İşçisi Cemil Yıldız PDF indir oku

Kardeşlik İşçisi Cemil Yıldız indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ceylan Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kardeşlik İşçisi Cemil Yıldız TIKLA PDF İNDİR !

Kardeşlik İşçisi Cemil Yıldız TIKLA PDF İNDİR !

Suruç'tan sonra duyduğumuz ve söylediğimiz sözlerden başka bir anlama eriştik. Önce delik deşik oldu ruhlarımız, ardından hiç gitmemecesine benliğimize yerleşti o demir gibi sözler. Bağrımızın ortasında yankılanan o patlamadan saniyeler önce tarihe ve insanlığa seslenen kelimeler ruhumuza yer etti. Ondandır ki Suruç'ta katledilen 33 canımızı, ölümden çok tarihte ve bizde yer eden aklımıza ve ruhumuza mıh gibi çakılan sözleriyle, amaçlarıyla anıyoruz. Onların su gibi saydam sözleri, sinsiliğe karşı savunmasız eşkere delikanlılıkları kalleş bir bombanın kamasıyla yarıda kesilen sloganları ruhumuzun, bilincimizin manifestosu. İnadına o günden beri "Arin'den Sibel'e yürüyoruz zafere", "Gezi'den Kobanê'ye kardeşlik köprüsü" kuruyoruz dirençle. Ve Rojava'da boy veren yeni yaşamı birlikte savunmaya, birlikte inşa etmeye daha büyük bir tutkuyla inanıyoruz.

-Figen Yüksekdağ

(Tanıtım Bülteninden)

Kardeşlik İşçisi Cemil Yıldız TIKLA PDF İNDİR !Kardeşlik İşçisi Cemil Yıldız TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Kardeşlik İşçisi Cemil Yıldız, Sultan Yıldız

Yorum Gönder