6 Mayıs 2022

Karanlığı Arşınlayanlar Casas Ros Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,85 TL
Yazarı: Casas Ros
Çevirmen: Casas Ros

Karanlığı Arşınlayanlar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Casas Ros olan ve Sel Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Karanlığı Arşınlayanlar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Karanlığı Arşınlayanlar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Karanlığı Arşınlayanlar TIKLA PDF İNDİR !

Karanlığı Arşınlayanlar Yazarı Kimdir ?

Karanlığı Arşınlayanlar yazarı Casas Ros 'dır. Casas Ros yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Karanlığı Arşınlayanlar PDF indir oku

Karanlığı Arşınlayanlar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Sel Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Karanlığı Arşınlayanlar TIKLA PDF İNDİR !

Karanlığı Arşınlayanlar TIKLA PDF İNDİR !

Kaosun estetiğini kaleme dökmek üzere işe alınan Antoni ile sözde püriten ahlaka duyduğu nefreti New York sokaklarının duvarlarına çizdiği grafitilerle ifade eden büyüleyici Anca, kimliği meçhul esrarengiz bir yazarın peşinde ABD ve Meksika'yı arşınlar. Bu esnada dünyayı kasıp kavuran yepyeni ve şiirsel bir terörizmin haberleri de bu ayrıksı iki âşığın yol hikâyesinin kilometre taşlarını döşemektedir. Hayallerle gerçeğin iç içe geçtiği, büyülü ezgilerin arka fondan hiç eksilmediği, sanrılı bir kasırgaya dönüşmüş bu baş döndürücü yolculuk sonunda kaosa açılan bir kapıya dönüşür.
Antoni Casas Ros çağdaş dünyaya yönelttiği gerçekçi, aynı zamanda erotik ve estetik bakışıyla, okuru metinlerarasılıktan dadacılığa, gerçeküstücülüğe, hatta gerçekaltına göndererek, anlatının doğrusallığını kırıp yapay süreklilikleri bertaraf ederek, metni yazarsız bırakıp kendi kendine konuşturuyor. ederek, metni yazarsız bırakıp kendi kendine konuşturuyor. Yoldan çıkmak isteyenlere, karanlığı arşınlamaktan çekinmeyenlere Casas Ros'tan yeni bir yol haritası…

(Tanıtım Bülteninden)

Karanlığı Arşınlayanlar TIKLA PDF İNDİR !Karanlığı Arşınlayanlar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Karanlığı Arşınlayanlar, Casas Ros

Yorum Gönder