6 Mayıs 2022

Labirent-Geçmişinden Kaçan Adam Ali Kaya Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 41,3 TL
Yazarı: Ali Kaya
Çevirmen: Ali Kaya

Labirent-Geçmişinden Kaçan Adam indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ali Kaya olan ve Gece Akademi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Labirent-Geçmişinden Kaçan Adam eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Labirent-Geçmişinden Kaçan Adam ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Labirent-Geçmişinden Kaçan Adam TIKLA PDF İNDİR !

Labirent-Geçmişinden Kaçan Adam Yazarı Kimdir ?

Labirent-Geçmişinden Kaçan Adam yazarı Ali Kaya 'dır. Ali Kaya yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Labirent-Geçmişinden Kaçan Adam PDF indir oku

Labirent-Geçmişinden Kaçan Adam indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Gece Akademi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Labirent-Geçmişinden Kaçan Adam TIKLA PDF İNDİR !

Labirent-Geçmişinden Kaçan Adam TIKLA PDF İNDİR !

1945 yılında K. JJnya Taşken'de doğdu. İlköğrenimini ve liseyiMuğla ve ilçelerinde tamamladı. 1966 yılında Konya Selçuk Eğitim Enstitüsü Edebiyat Bölümü "nü bitirip aynı yıl Yozgat Sarıkaya Ortaokulu'na Türkçe öğretmeni olarak atandı. Konya, Taşkent ve Antalya'daki çeşitli okullarda Türkçe ve edebiyat öğretmeni olarak çalıştıktan sonra 1994 yılında emekli oldu. Evli ve biri kız biri erkek iki çocuğu olan Ali Kaya, Fethiye Muğla'da yaşamaktadır.

(Tanıtım Bülteninden)

Labirent-Geçmişinden Kaçan Adam TIKLA PDF İNDİR !Labirent-Geçmişinden Kaçan Adam TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Labirent-Geçmişinden Kaçan Adam, Ali Kaya

Yorum Gönder