6 Mayıs 2022

Edebiyat ve Delilik Mehmet Narlı Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 32,2 TL
Yazarı: Mehmet Narlı
Çevirmen: Mehmet Narlı

Edebiyat ve Delilik indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mehmet Narlı olan ve İz Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Edebiyat ve Delilik eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Edebiyat ve Delilik ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Edebiyat ve Delilik TIKLA PDF İNDİR !

Edebiyat ve Delilik Yazarı Kimdir ?

Edebiyat ve Delilik yazarı Mehmet Narlı 'dır. Mehmet Narlı yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Edebiyat İnceleme türündedir.

Edebiyat ve Delilik PDF indir oku

Edebiyat ve Delilik indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İz Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Edebiyat ve Delilik TIKLA PDF İNDİR !

Edebiyat ve Delilik TIKLA PDF İNDİR !

Türk edebiyatındaki delileri ve delilik dilini işleyen bir "ilk" kitap. Delilik çerçevesinde metinleri birbirinden ayıran şey, delinin ve deliliğin nasıl ve niçin kurulduğudur: Modern bilinçlilik düzlemi üzerinde kurulan çatışmalı, mağdur, ütopik veya asi bireysel bir yapı olarak mı? İnsanın korkularını ve merakını arkasına alan gotik veya fantastik bir metin olarak mı? Kültürün bakış açılarını ve değerlerini mistik bağlamda temsil eden bir figür olarak mı? İnsanın kırılganlığının, incinmişliğinin, naifliğinin nasıl dayanılmaz bir acıya dönüştüğünü gösteren bir dil olarak mı? Deliliğin halüsinasyonları ve hezeyanları anlatılabilir mi? Sözsel ve davranışsal bazı göstergeler, delilik dilinin çözümlenmesi için yeterli olabilir mi? Delilik öykülerindeki tahkiyeye ve söyleme, normallerin dünyasındaki kronoloji ve semiyoloji ile yaklaşılabilir mi? Yoksa her metindeki deli ve delilik söylemi, kendiliğinden, yazanın/anlatanın yani normalin bakış açısıyla, niyetiyle, yazarlık kaygılarıyla mı ilişkilidir?

(Tanıtım Bülteninden)

Edebiyat ve Delilik TIKLA PDF İNDİR !Edebiyat ve Delilik TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Edebiyat İnceleme
Etiketler; Edebiyat, Edebiyat İnceleme, Edebiyat ve Delilik, Mehmet Narlı

Yorum Gönder