9 Mayıs 2022

İsmet Özel Cinayeti İsmail Pelit Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,0 TL
Yazarı: İsmail Pelit
Çevirmen: İsmail Pelit

İsmet Özel Cinayeti indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı İsmail Pelit olan ve Tuem Sanat yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık İsmet Özel Cinayeti eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. İsmet Özel Cinayeti ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
İsmet Özel Cinayeti TIKLA PDF İNDİR !

İsmet Özel Cinayeti Yazarı Kimdir ?

İsmet Özel Cinayeti yazarı İsmail Pelit 'dır. İsmail Pelit yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

İsmet Özel Cinayeti PDF indir oku

İsmet Özel Cinayeti indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Tuem Sanat yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
İsmet Özel Cinayeti TIKLA PDF İNDİR !

İsmet Özel Cinayeti TIKLA PDF İNDİR !

İsmet özel'i ben öldürdüm, sevgili 'arka kapak okuyucusu'elindeki kitabın neden var olduğunu bilmek istiyorsun. bilirim. her arka kapak okuyucusu, kitabın tersine bakarak onun düzünün bilinmesi gerektiğini düşünür. bunda tuhaflık yok mu sence! bilmek istediğin şeyin yüzeyine mi bakarsın, içine mi girersin? sana tutup da burada ulu orta ismet özel'i neden öldürdüğümü söylesem, anlamayacaksın. ayaküstü konuşulacak bir cinayet midir işlediğim?

Ben, dünyadan buraya dalmanı istiyorum, dünyadan sıyrılmanı istiyorum, oturduğun/dikildiğin yerden uzaklara bakacağına, eğil de suyun yüzüne bak! kendi yansımanı, bakışını gördüğünde, sen de dalmak isteyeceksin. eğil o halde, soyun şimdi. veya eğileceğin yere, zamana götür kitabı!

Nasılsa içerde seni bekleyecek ölmek için ismet özel

(Tanıtım Bülteninden)

İsmet Özel Cinayeti TIKLA PDF İNDİR !İsmet Özel Cinayeti TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, İsmet Özel Cinayeti, İsmail Pelit

Yorum Gönder