9 Mayıs 2022

Yasak Bölge Taksim-Nesli'nin Kızı Erkan Yılmaz Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,5 TL
Yazarı: Erkan Yılmaz
Çevirmen: Erkan Yılmaz

Yasak Bölge Taksim-Nesli'nin Kızı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Erkan Yılmaz olan ve Kerasus yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yasak Bölge Taksim-Nesli'nin Kızı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yasak Bölge Taksim-Nesli'nin Kızı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yasak Bölge Taksim-Nesli'nin Kızı TIKLA PDF İNDİR !

Yasak Bölge Taksim-Nesli'nin Kızı Yazarı Kimdir ?

Yasak Bölge Taksim-Nesli'nin Kızı yazarı Erkan Yılmaz 'dır. Erkan Yılmaz yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Yasak Bölge Taksim-Nesli'nin Kızı PDF indir oku

Yasak Bölge Taksim-Nesli'nin Kızı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kerasus yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yasak Bölge Taksim-Nesli'nin Kızı TIKLA PDF İNDİR !

Yasak Bölge Taksim-Nesli'nin Kızı TIKLA PDF İNDİR !

Miray tıpkı okulundaki gibi İstanbul sokaklarında da başarılarını hızla sürdürmektedir. Ona inanıp güvenen herkes bu yeni kızın İstanbul'da birçok şeyi değiştireceğinin farkına çoktan varmışlardır. 19 Mayıs'ta tüm devlet adamlarının gözü önünde yaptığı o büyüleyici gösteri ve İkizler grubuna karşı yaptığı misilleme gösteri çevresindeki rakiplerine büyük göz dağı vermiş, etrafında birçok dansçının toplanmasına neden olmuştur. Artık Miray'da İstanbul sokaklarında söz sahibi olan grup liderlerinden biridir.

Miray etrafında toplanan yüzlerce dansçıyla artık İstanbul'un en büyük gruplarından biri olmuştur. Yakın zamanda çevresinden alacağı Ulusal dans yarışması haberi Miray'ın oldukça dikkatini çeker. Bu yarışmayı kazanmanın tek yolu İstanbul sokaklarındaki tüm grupların birleşmesidir ancak bu zamana kadar böyle bir birleşme asla sağlanamamıştır. Miray her şeyi göze alarak bu birleşmenin çaresini arayacaktır. Bedeli İstanbul sokaklarının en büyük grubu Sokakların Krallarıyla karşı karşıya gelmek olsa bile Miray bu bedeli ödemeye hazırdır.

Her bir kitabını soluksuz okuyacağınız Yasak Bölge Taksim serisi Türkiye'nin sokak dansçıları hakkında yazılmış ilk ve tek romanıdır.

Yazarın üstün anlatım yeteneği sayesinde kitabın içindeki tüm olayları birebir yaşıyormuş hissine kapılacaksınız.

Şimdiden keyifli okumalar...

(Tanıtım Bülteninden)

Yasak Bölge Taksim-Nesli'nin Kızı TIKLA PDF İNDİR !Yasak Bölge Taksim-Nesli'nin Kızı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Yasak Bölge Taksim-Nesli'nin Kızı, Erkan Yılmaz

Yorum Gönder