6 Mayıs 2022

İki Nehir Arası Altar Kaplan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,2 TL
Yazarı: Altar Kaplan
Çevirmen: Altar Kaplan

İki Nehir Arası indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Altar Kaplan olan ve Alfa Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık İki Nehir Arası eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. İki Nehir Arası ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
İki Nehir Arası TIKLA PDF İNDİR !

İki Nehir Arası Yazarı Kimdir ?

İki Nehir Arası yazarı Altar Kaplan 'dır. Altar Kaplan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

İki Nehir Arası PDF indir oku

İki Nehir Arası indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Alfa Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
İki Nehir Arası TIKLA PDF İNDİR !

İki Nehir Arası TIKLA PDF İNDİR !

Düşmanla karşılaşmaktan ya da ölmekten değil, daha çok karşılaşınca ne yapacağımdan korkuyorum..."

"Hiçbir söz ölenleri geri getirmiyor. Bu yürüyüşün bir sonu olacak mı, bilmiyorum. Tek bildiğim, sonsuzluktaki kum taneleri gibiyiz bir daha asla ışığı göremeyecek… Bu bölgelerden hiç tren geçmeyecek. Tarifeli ya da tarifesiz hiçbir uçak buraya uçmayacak. Hiçbir mucize gerçekleşmeyecek. Bu dünyada rüyaların gerçekleşmediği gibi…"

Savaşın hikâyesidir bu, hayali bir ideolojinin peşinde birbirlerini, hiç tanımadıkları, belki de normal hayatta arkadaş olabilecekleri başka insanları öldürmenin hikâyesidir. Herkes, her şey bu hayali ideolojinin kurgusal varlığının insafına kaldığında yaşananların hikayesi...

(Tanıtım Bülteninden)

İki Nehir Arası TIKLA PDF İNDİR !

01.08.2019

İkinci Dünya Savaşı'nın Alman mağdurları

Cephedeki bir Alman askerinin eşi ile mektuplaşmaları ve günlükler üzerinden savaşı farklı bir perspektiften ele alıp, Nazi Almanyasının Alman mağdurlarını anlatan, yazım tekniği ile de övgüyü hakeden başarılı bir eser.

İki Nehir Arası TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, İki Nehir Arası, Altar Kaplan

Yorum Gönder