6 Mayıs 2022

Futbolun Büyüsü ve Gerçekleşen Haya Mesut Özil Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,45 TL
Yazarı: Mesut Özil
Çevirmen: Mesut Özil

Futbolun Büyüsü ve Gerçekleşen Haya indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mesut Özil olan ve Doğan Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Futbolun Büyüsü ve Gerçekleşen Haya eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Futbolun Büyüsü ve Gerçekleşen Haya ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Futbolun Büyüsü ve Gerçekleşen Haya TIKLA PDF İNDİR !

Futbolun Büyüsü ve Gerçekleşen Haya Yazarı Kimdir ?

Futbolun Büyüsü ve Gerçekleşen Haya yazarı Mesut Özil 'dır. Mesut Özil yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Futbolun Büyüsü ve Gerçekleşen Haya PDF indir oku

Futbolun Büyüsü ve Gerçekleşen Haya indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğan Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Futbolun Büyüsü ve Gerçekleşen Haya TIKLA PDF İNDİR !

Futbolun Büyüsü ve Gerçekleşen Haya TIKLA PDF İNDİR !

Kim olduğunun ve nereden geldiğinin bir önemi yok.

Başarabilirsin.

Türkiye onu dünyanın en büyük futbol kulüplerinde top koşturan, Alman milli takımıyla Dünya Kupası'nı kazanan ve daha nice başarının altına imzasını atan bizden biri olarak tanıyor. Mesut Özil, kitabında bütün bunları nasıl başardığını anlatıyor. Önce çok çalışmayı, disiplinli olmayı, sorumluluk almayı ve sabretmeyi öğrenmesi gerekiyordu. Sonra da yaşadığı toplumda kendisi gibi olanlara karşı duyulan önyargılarla baş edebilmesi…

Futbolun Büyüsü'nde, Mesut Özil sadece kariyerini değil, hayatında karşısına çıkan tüm engelleri nasıl aştığının hikâyesini büyükbir dürüstlükle anlatıyor.

(Tamıtım Bülteninden)

Futbolun Büyüsü ve Gerçekleşen Haya TIKLA PDF İNDİR !Futbolun Büyüsü ve Gerçekleşen Haya TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Futbolun Büyüsü ve Gerçekleşen Haya, Mesut Özil

Yorum Gönder