6 Mayıs 2022

Flanör Engin Topuz Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,75 TL
Yazarı: Engin Topuz
Çevirmen: Engin Topuz

Flanör indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Engin Topuz olan ve Porsuk Kültür yayınevinin yayınlamış olduğu, 128 sayfalık Flanör eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Flanör ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Flanör TIKLA PDF İNDİR !

Flanör Yazarı Kimdir ?

Flanör yazarı Engin Topuz 'dır. Engin Topuz yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Flanör PDF indir oku

Flanör indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Porsuk Kültür yayınevi tarafından yayınlanan, 128 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Flanör TIKLA PDF İNDİR !

Flanör TIKLA PDF İNDİR !

Şehir romanı olan 'Flanör' adına münhasır bir eser. Deniz, yürüyen bir adamdır. Zaten etkileyici bir yaşam öyküsü olan Deniz'in hayatı, elli yaşına geldiğinde bir adaşı tarafından farklı bir yöne evrilir. Engin Topuz'un dördüncü kitabı olan Flanör'ü okurken kendinizi yalnızca bir kurgunun içinde bulmayacaksınız, aynı zamanda Manisa'yı da adım adım dolaşacaksınız.

(Tanıtım Bülteninden)

Flanör TIKLA PDF İNDİR !Flanör TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Flanör, Engin Topuz

Yorum Gönder