6 Mayıs 2022

Karaca Kavurgası Zeynel Güney Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,25 TL
Yazarı: Zeynel Güney
Çevirmen: Zeynel Güney

Karaca Kavurgası indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Zeynel Güney olan ve Ürün Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 68 sayfalık Karaca Kavurgası eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Karaca Kavurgası ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Karaca Kavurgası TIKLA PDF İNDİR !

Karaca Kavurgası Yazarı Kimdir ?

Karaca Kavurgası yazarı Zeynel Güney 'dır. Zeynel Güney yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Karaca Kavurgası PDF indir oku

Karaca Kavurgası indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ürün Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 68 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Karaca Kavurgası TIKLA PDF İNDİR !

Karaca Kavurgası TIKLA PDF İNDİR !

Zeynel Güney öykülerini okurken benim gibi şaşıracaksınız belki. Değişik olsun, okur sarsılsın düşüncesiyle yazılmış öyküler değil bunlar. İlk öykülerini okuduğumda bilinen öykü anlayışı kalıbına uymayan bir yapıyla karşılaştım. Zeynel Güney'e sorduğumda "içimden geldiği gibi yazıyorum" dedi. İçinden gelenin insanlığın sesi olduğunu anlıyordunuz. Bu ses öykülerde kimi kanayan kimi utandıran kimi acıların durulup sevgiye dönüştüğü, türkülerdeki gibi ezgili bir ses oluyordu. Zeynel Güney'in öykülerindeki bu sese kulak vererek okuduğumuzda insan olmanın tınısını duyuyorsunuz. Emeğine yüreğine sağlık Zeynel Güney.

Selçuk Oğuz

(Tanıtım Bülteninden)

Karaca Kavurgası TIKLA PDF İNDİR !Karaca Kavurgası TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Karaca Kavurgası, Zeynel Güney

Yorum Gönder