6 Mayıs 2022

Söğüt Ağacı Betül Şengül Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 24,75 TL
Yazarı: Betül Şengül
Çevirmen: Betül Şengül

Söğüt Ağacı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Betül Şengül olan ve Mahlas yayınevinin yayınlamış olduğu, 112 sayfalık Söğüt Ağacı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Söğüt Ağacı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Söğüt Ağacı TIKLA PDF İNDİR !

Söğüt Ağacı Yazarı Kimdir ?

Söğüt Ağacı yazarı Betül Şengül 'dır. Betül Şengül yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Söğüt Ağacı PDF indir oku

Söğüt Ağacı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Mahlas yayınevi tarafından yayınlanan, 112 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Söğüt Ağacı TIKLA PDF İNDİR !

Söğüt Ağacı TIKLA PDF İNDİR !

"Anadolunun bağrında, yiğit ve yakışıklı bir Erzurum'lu delikanlının hikayesiydi bu. Köylü bir ailenin tek erkek çocuğuydu. Hem acı, hem de zorlu bir hayat mücadelesi onu bekliyordu. Yaşayacaklarından habersiz ailesini düşünüyor, onlar için gece gündüz çalışıyor, umutla çabalıyordu… Başına geleceklerle hayatının değişeceğini nereden bilebilirdi ki? Tam umutsuzluğa kapıldığı anda karşılaştığı bu adam kimdi? Söğüt ağacı, inancın, yaşama tutkusunun, sevginin ve en önemlisi aşkın sembolü olabilir miydi?"

Betül Şengül, Söğüt Ağacı'ında kalıplaşmış hikayeleri birbirleriyle harmanlıyor, tesadüflerin ışığında hayatın tekdüze yaşanamayacağını gösteriyor ve bizlere sevginin hayatlarımızdaki en büyük motivasyon kaynağı olduğunu ispatlıyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Söğüt Ağacı TIKLA PDF İNDİR !Söğüt Ağacı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Söğüt Ağacı, Betül Şengül

Yorum Gönder