9 Mayıs 2022

Eylülle Gelen Nehir Aydın Gökduman Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,9 TL
Yazarı: Nehir Aydın Gökduman
Çevirmen: Nehir Aydın Gökduman

Eylülle Gelen indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Nehir Aydın Gökduman olan ve Ensar Neşriyat yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Eylülle Gelen eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Eylülle Gelen ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Eylülle Gelen TIKLA PDF İNDİR !

Eylülle Gelen Yazarı Kimdir ?

Eylülle Gelen yazarı Nehir Aydın Gökduman 'dır. Nehir Aydın Gökduman yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Eylülle Gelen PDF indir oku

Eylülle Gelen indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ensar Neşriyat yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Eylülle Gelen TIKLA PDF İNDİR !

Eylülle Gelen TIKLA PDF İNDİR !

Dilerse neleri başaramaz ki! Geçmişin eli eteği kol kanat germiyor da acıyı çoğaltıyorsa üzerine sünger çekebilmeli insan! Denize ulaşmak için devinip duran ırmaklara, asırlardır yeryüzüne ışık saçan yıldızlara, bütün nahifliklerine rağmen özgürlüğün simgesi olabilen güvercinlere baksa bir... Ya da içindeki çaresizliği öldürse ve geç değil hiçbir şey için diyen yürek serinliğine kulak verse. Hiç istemediği kadar istese bugünü, hiç meydan okumadığı kadar dirense maziye ve duyumsamadığı kadar yakınlaşsa yarına. O gücü bulabilir, o adımı atabilir, o çok önemli saydığı parçasını da öldürebilir; bahçesinde fesleğenler, karanfiller, ortancalar yetiştirmeyi düşlediği o sessiz sakin evi özlemeden nefes alabilir istese... İstemeyi de öğrenebilir, başarmayı da. Yaşama sakınımsız tutunabilir, umuda pazarlıksız sokulabilir; yüreğinin tüm dokularına yayabilirse istenci...

(Tanıtım Bülteninden)

Eylülle Gelen TIKLA PDF İNDİR !Eylülle Gelen TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Eylülle Gelen, Nehir Aydın Gökduman

Yorum Gönder