9 Mayıs 2022

En Önemlisi Sensin Yağmur Parlak Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,2 TL
Yazarı: Yağmur Parlak
Çevirmen: Yağmur Parlak

En Önemlisi Sensin indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Yağmur Parlak olan ve Tilki Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık En Önemlisi Sensin eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. En Önemlisi Sensin ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
En Önemlisi Sensin TIKLA PDF İNDİR !

En Önemlisi Sensin Yazarı Kimdir ?

En Önemlisi Sensin yazarı Yağmur Parlak 'dır. Yağmur Parlak yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

En Önemlisi Sensin PDF indir oku

En Önemlisi Sensin indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Tilki Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
En Önemlisi Sensin TIKLA PDF İNDİR !

En Önemlisi Sensin TIKLA PDF İNDİR !

Her şey aslında kocaman bir güvenle başladı. Ona güvendiğim günde başladı tüm hikaye. Düşünsenize ne kadar da garip değil mi? Hiç tanımadığınız bir adam nasıl hayallerinizin tamamını elinizden çalıp gider? İnanın hiçte zor olmuyor. Öyle bir geliyor ki tüm hayallerim gerçek oldu evet tamam bu diyorsun.

Aşık olacağım adam, seveceğim adam! Ama sonra bir bakıyorsun tamda hayallerin değil hayal kırıklığın olmuş.

Sormaya fırsatın bile olmuyor. Neden ben? Ben sana ne yaptım? Neden beni seçtin diyemiyorsun... O kadar hızlı gidiyor inanın bana gelişi kadar gidişi de hızlı oluyor.

Bu hikaye yıkılışın ve yıkık olanların hikayesi. Bu hikaye tam da safça güvenip inandığımız bizim hikayemiz. Bu hikaye de herkes biraz kendini hatırlayacak.. Herkes bir parça da olsa kendini bulacak ama sonra ne olacak biliyor musunuz? Bu hikaye bittiğinde; artık unutmuş olacaksınız.

(Tanıtım Bülteninden)

En Önemlisi Sensin TIKLA PDF İNDİR !En Önemlisi Sensin TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, En Önemlisi Sensin, Yağmur Parlak

Yorum Gönder