9 Mayıs 2022

Allah Kurtarsın Emine Karaca Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,4 TL
Yazarı: Emine Karaca
Çevirmen: Emine Karaca

Allah Kurtarsın indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Emine Karaca olan ve Tilki Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Allah Kurtarsın eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Allah Kurtarsın ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Allah Kurtarsın TIKLA PDF İNDİR !

Allah Kurtarsın Yazarı Kimdir ?

Allah Kurtarsın yazarı Emine Karaca 'dır. Emine Karaca yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Allah Kurtarsın PDF indir oku

Allah Kurtarsın indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Tilki Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Allah Kurtarsın TIKLA PDF İNDİR !

Allah Kurtarsın TIKLA PDF İNDİR !

Çekilen çilenin arasında sevinç ve gözyaşları buğu buğu uçar gider ve yalnızlığa dalarsın. Ailen aklına gelir kimseye bir şey diyemezsin. Çünkü herkesin çilesi kendinde büyüktür. Her gün aynı şeyleri yapmaktan sıkılırsın. Fakat bazı dar çerçevelerden kaçışın yoktur. Hayatın değeri sağlık ve özgürlükte gizli... Kaybedince anlarsın. Düşünürsün de düşünürsün. Akşam olur herkes kabuğuna çekilir. Bir yatak, bir battaniye, bir sen... Senin içinde tutsak olmuş koskoca bir dünya. Kafanda binbir türlü hayal ile yatarsın yarın ne olur diye. Sabah şangırt bir kapı sesi kalk sayım var. Gardiyanların ayak sesleri bir bir doldurur içeri ve tam sayıyı aldıktan sonra "ALLAH KURTARSIN" der ve kalırsın.

(Tanıtım Bülteninden)

Allah Kurtarsın TIKLA PDF İNDİR !Allah Kurtarsın TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Allah Kurtarsın, Emine Karaca

Yorum Gönder