10 Mayıs 2022

Çalışanın Fizyolojisi Honore de Balzac Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,25 TL
Yazarı: Honore de Balzac
Çevirmen: Münif Sair

Çalışanın Fizyolojisi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Honore de Balzac olan ve VakıfBank Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Çalışanın Fizyolojisi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Çalışanın Fizyolojisi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Çalışanın Fizyolojisi TIKLA PDF İNDİR !

Çalışanın Fizyolojisi Yazarı Kimdir ?

Çalışanın Fizyolojisi yazarı Honore de Balzac 'dır. Honore de Balzac yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Edebiyat İnceleme türündedir.

Çalışanın Fizyolojisi PDF indir oku

Çalışanın Fizyolojisi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. VakıfBank Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Çalışanın Fizyolojisi TIKLA PDF İNDİR !

Çalışanın Fizyolojisi TIKLA PDF İNDİR !

Nasıl ki Honoré de Balzac'ın Zarif Bir Yaşam Üzerine adlı çalışması modernitenin önemli unsurlarından biri olan modayı mizahi bir dille ele alıyorsa, Çalışanın Fizyolojisi de modern şehir yaşamına dair aynı derecede önemli bir konuyu inceliyor: bürokrasi ve onun çarklarının işleyişi. Franz Kafka'nın ofis bürokrasisinin kâbus metafiziğini anlatmasından çok önce, Herman Melville'in Kâtip Bartleby'sinin yayımlanmasından evvel, Balzac, edebi dehası ve kurgu ustalığıyla bizi Paris'te bir ofis hayatına götürüyor. 1841'de yayımlanan ve yaklaşık 180 yıl sonra ilk defa Münif Sair tarafından Türkçeye çevrilen bu küçük kitapta, Balzac'ın diğer tüm eserlerinde görüp tanıyıp aşina olduğumuz suretler ve hikâyeler bir kez daha -ama bu sefer beyaz yakalılar olarakbuluşuyor ve ortaya çok renkli bir tablo çıkıyor. Toz yüklü, stres dolu ve boğucu ofis ortamına dair eğlenceli bir dille kaleme alınan Çalışanın Fizyolojisi, Sanayi Devriminin iş hayatında yarattığı köklü değişikliğe dair asla eskimeyen bir ilk bakış.

(Tanıtım Bülteninden)

Çalışanın Fizyolojisi TIKLA PDF İNDİR !

21.09.2020

Bugün de geçerli

Yıllar önce yapılan bu değerlendirmeler günümüzde hâlâ geçerliliğini koruyor.

Çalışanın Fizyolojisi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Edebiyat İnceleme
Etiketler; Edebiyat, Edebiyat İnceleme, Çalışanın Fizyolojisi, Honore de Balzac

Yorum Gönder