10 Mayıs 2022

Canavarların Serbest Kaldığı Gün E. Yağmur Otlu Dursun Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,3 TL
Yazarı: E. Yağmur Otlu Dursun
Çevirmen: E. Yağmur Otlu Dursun

Canavarların Serbest Kaldığı Gün indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı E. Yağmur Otlu Dursun olan ve Flora yayınevinin yayınlamış olduğu, 128 sayfalık Canavarların Serbest Kaldığı Gün eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Canavarların Serbest Kaldığı Gün ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Canavarların Serbest Kaldığı Gün TIKLA PDF İNDİR !

Canavarların Serbest Kaldığı Gün Yazarı Kimdir ?

Canavarların Serbest Kaldığı Gün yazarı E. Yağmur Otlu Dursun 'dır. E. Yağmur Otlu Dursun yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Canavarların Serbest Kaldığı Gün PDF indir oku

Canavarların Serbest Kaldığı Gün indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Flora yayınevi tarafından yayınlanan, 128 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Canavarların Serbest Kaldığı Gün TIKLA PDF İNDİR !

Canavarların Serbest Kaldığı Gün TIKLA PDF İNDİR !

Uzayın derinliklerinde dolaşan binlerce bilinç zincirlerinden kopmuş özgürce salınıyor. Bazıları yalnızca birkaç dakikadır orada, bazılarıysa yıllardır... Kimi bu özgürlükten memnun, çok aşağılarda uyuyan bedenine geri dönmek istemiyor; kimi ise istemesine rağmen geri dönemiyor. Hepsinin ayrı bir hikâyesi var. Binlerce, milyonlarca hikâyenin küçük, minik birer parçası onlar. Ama bizim hikâyemiz sadece bir tanesiyle başlıyor. İşte orada, hissiz boşlukta salınıyor...
"Sesimi duyan var mı?"
Bir milleti ortak acı paydasında buluşturan, içine binlerce hayatı, binlerce ölümü, binlerce hikâyeyi sığdıran, hem unutulmak istenen hem de hatırlanması gereken tek cümle belki de... Duyduğumuz anda o geceki gökyüzünü, yıldızların eşsiz ve biraz da ürkütücü görüntüsünü ve zamanın bükülebilir olduğunu ispatlayan o bitmek bilmez kırk beş saniyeyi hatırlatıyor hepimize. Sonrası malum... Peki ya öncesi? Duvarların altında kalan kaç hayal vardı, hiç merak ettiniz mi?
Canavarların Serbest Kaldığı Gün, umudu ve umutsuzluğu, güveni ve korkuyu, hayatı ve ölümü bizlere çarpıcı bir gerçeklikle aktaran, 17 Ağustos Depremi öncesinde ve sonrasında yaşanan başka başka hayatların öyküsü. Sarsıyor, titretiyor ve yavaş yavaş bizi içine çekiyor. Kendimizi girdaba bırakıyoruz ve hikâye başlıyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Canavarların Serbest Kaldığı Gün TIKLA PDF İNDİR !

06.10.2020

etkileyici

Depremin sonsuza kadar değiştirdiği hayatları anlatan oldukça çarpıcı bir hikaye.


29.09.2020

Sürükleyici

Yaşanan farklı farklı hayatların, hayallerin ve umutların bizlerin her an karşısına çıkabilecek bir gerçekle bölünmesi etkileyici bir şekilde anlatılmış. Tavsiye ederim.


29.09.2020

Harika

Bir çırpıda okunan çok sürükleyici ve düşündürücü bir kitap. Herkese tavsiye ederim.

Canavarların Serbest Kaldığı Gün TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Canavarların Serbest Kaldığı Gün, E. Yağmur Otlu Dursun

Yorum Gönder